Cum se înțelege fiica lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan. Lidia Buble se va enerva crunt

Cum se înțelege fiica lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan. Lidia Buble se va enerva crunt
Cum se înțelege fiica lui Răzvan Simion cu Daliana Răducan?

Lucrurile s-au schimbat complet în familia lui Răzvan Simion. Copiii acestuia din prima căsătorie se obișnuiesc acum cu noua iubită a tatălui lor. Cum se înțelege fiica matinalului de la Antena cu Daliana Răducan?

Ce relație au fiica lui Răzvan Simion și Daliana Răducan?

Nu mai este un secret că Răzvan Simion are o nouă iubită. Fanii matinalului s-au obișnuit deja cu prezența ei în viața vedetei, iar acum toată lumea se întreabă care este relația dintre fiica sa și aceasta. Copiii prezentatorului din prima căsătorie desigur că au cunoscut-o și pe Lidia Buble, ba chiar au plecat o dată în vacanță împreună.

Cu toate astea, mulți au observat că după despărțire Ianca Simion i-a dat unfollow cântăreței de pe rețelele de socializare. Iată că lucrurile se petrec destul de diferit în relația adolescentei cu Daliana. Cele două se înțeleg de minune, ceea ce îi aduce o bucurie în plus bărbatului.

Un detaliu pe care internauții nu l-au mai văzut în relația cu Lidia au fost postările împreună. Chiar bruneta a făcut publice o serie de clipuri video în care apare alături de fiica partenerului său. Ambele erau îmbracate după ultima modă, fiind cunoscut faptul că Daliana apreciază frumosul și că este atentă la detalii.

Deși se zvonea în urmă cu câteva luni că ar fi probleme în relația dintre Răzvan și noua sa iubită, iată că apropierile dintre ea și copiii acestuia arată fix inversul, mai ales că fanii știu cât de mult contează pentru colegul lui Oțil familia.

Ce se petrece în acest timp în viața Lidie Buble?

„Încă de la despărțirea de fostul iubit, Răzvan, toată lumea a fost curioasă să afle ce s-a întâmplat între cei doi și cum s-au dus atât de rapid toate sentimentele pe care spuneau că le au. Astăzi este clipa adevărului! Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat”, a declarat artista la PROTV PLUS.

Artista se bucură de toată atenția fanilor de când a acceptat proiectul care cu siguranță îi va schimba viața. Concret, blondina și-a luat sora și au părăsit România pentru tărâmurile turcești. Cele două vor încerca să ajungă cât mai departe în competiția Asia Express, moderată de Irina Fodor. Internauții sunt alături de ele în acest timp și speră să vină acasă cu premiul cel mare și cu trofeul pe care toate vedetele înscrise în show vor să pună mâna.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI