Cum o alintă Răzvan Simion pe iubita lui Daliana Răducan. S-a dat de gol după nunta lui Dani Oțil

Cum o alintă Răzvan Simion pe iubita lui Daliana Răducan. S-a dat de gol după nunta lui Dani Oțil
Cum o alinta Razvan Simion pe iubita lui Daliana Raducan

Deși, inițial, s-a crezut că Răzvan Simion a venit la nunta prietenului său Dani Oțil, fără iubita lui Daliana Răducan, iată că imaginile matinalului de la Antena 1 de pe rețelele de socializare dovedesc contrariul. Cum o alintă Răzvan pe partenera lui de viață. Te vei topi când vei auzi.

Cum o alintă Răzvan Simion pe iubita lui Daliana Răducan

Jumătatea brunetă de la Neatza cu Răzvan și Dani și partenera lui au strălucit la cel mai important eveniment din viața lui Dani Oțil și a soției sale Gabriela Prisăcariu. Cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată, iubirea plutește în aer. Și pentru că este un romantic incurabil, chipeșul realizator TV de la Neatza i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste iubitei sale.

Răzvan Simion a postat, recent, pe InstaStories o fotografie cu frumoasa lui iubită, pe care o ține în brațe și pe care o alintă „arhitecta sufletului meu”. Felul în care Răzvan o privește pe partenera lui de viață ar face invidioasă orice doamnă și domnișoară, lucru pentru care nu ai putea să le învinuiești, având în vedere faptul că fostul iubit al Lidiei Buble este unul dintre cei mai prezentabili, galanți și apreciați bărbați din showbizul românesc.

Deși părea că Răzvan a venit singur la nunta colegului său de la matinal, totul a fost o alarmă falsă, deoarece superba Daliana și-a făcut apariția câteva ore mai târziu.

Prezentatorul de la Neatza și iubita lui au ales ținute în culori deschise și s-au asortat unul cu celălalt. Toate privirile au fost ațintite asupra lor. Au cântat, au dansat și s-au distrat până târziu în noapte, pentru a sărbători uniunea dintre Dani Oțil și frumosul topmodel Gabriela Prisăcariu.

Printre invitații de seamă de la fericitul eveniment de la restaurantul The Grill nu puteau lipsi colegii săi de la Neatza cu Răzvan și Dani: Florin Ristei, Ramona Olaru și Nicolai Tand, care a gătit special pentru nunta lui Dani.

Mesajul Ramonei Olaru pentru tinerii însurăței te va emoționa

O altă apariție încântătoare de la nunta domnului și doamnei Oțil a fost Ramona Olaru. Superba blondină a purtat o rochie vaporoasă nude, care i-a pus în valoare tenul bronzat și formele perfecte de clepsidră. Vecina de la Neatza a fost profund mișcată de fericirea colegului ei de la matinal. I-a filmat toată seara și a postat o serie de clipuri scurte pe Instastories, alături de mesaje emoționante.

Gabriela Oțil a împărtășit fericirea care i s-a citit pe chip cu admiratorii ei de pe rețelele sociale, atunci când a publicat o fotografie cu ea și soțul ei în fața restaurantului unde a avut loc petrecerea de nuntă.

Ramona Olaru a început să lăcrimeze atunci când a privit fotografia, neputând să-și ascundă bucuria pentru prietenul ei Dani Oțil și mireasa lui:

„Acuma plang!😢❤️❤️❤️ Va iubeeeesc!”, a fost mesajul de pe Instagram al Ramonei Olaru pentru proaspeții însurăței.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI