01 sept. 2022 | 14:29

Cum se înțelege, de fapt, Pavel Bartoș cu soția lui după 20 de ani de căsnicie: „Câteodată îți vine să te dai cu capul de pereți”

Monden
Cum se înțelege, de fapt, Pavel Bartoș cu soția lui după 20 de ani de căsnicie: „Câteodată îți vine să te dai cu capul de pereți”
Cum se înțelege, de fapt, Pavel Bartoș cu soția lui, după două decenii de mariaj. Ce a dezvăluit prezentatorul TV despre relația lui.

Pavel Bartoș și soția sa, Anca, trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din lumea showbizului românesc. Toată lumea îi admiră pentru discreția lor și felul în care și-au protejat relația și și-au întreținut iubirea de-a lungul timpului. Chiar și așa însă, nu este mereu doar lapte și miere între ei. Află în rândurile următoare cum se înțelege, de fapt, Pavel Bartoș cu soția lui, după 20 de ani de mariaj.

Cum se înțelege, de fapt, Pavel Bartoș cu soția lui

Pavel Bartoș este bărbat însurat încă din anul 2013. Vedeta de televiziune are o relație trainică de căsătorie cu partenera sa, Anca, cu care are și trei copii frumoși. Cei doi parteneri formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz și, totodată, unul dintre cele mai trainice.

Deși trăiesc împreună o superbă poveste de dragoste, relația dintre cei doi nu a fost și nici nu este roz întotdeauna. Pavel Bartoș și Anca au trebuit să treacă, la un moment dat, prin momente dificile și sensibile pentru ambii parteneri. De altfel, s-au confruntat și cu certuri și tensiuni, ca în orice cuplu.

Pavel Bartoș nu a ascuns deloc aceste adevăruri. Deși Anca este partenera la care a visat întotdeauna, vedeta a fost sinceră și a mărturisit că și ei au trecut prin conflicte în viața de familie.

În astfel de circumstanțe este important ca partenerii să comunice, să se respecte și să aibă încredere unii în ceilalți. Este foarte important, probabil chiar crucial, ca soții să fie cei mai buni prieteni în relația de căsătorie, potrivit lui Pavel Bartoș.

Secretul unei relații de lungă durată, potrivit vedetei TV

Prezentatorul de televiziune este de părere că baza în orice relație este, mai întâi de toate, pasiunea. De fapt, pasiunea este rădăcina tuturor lucrurilor care se pot construi, cu timpul, într-un mariaj. Ulterior, locul acesteia este substituit de comunicare și relația de prietenie dintre parteneri, potrivit lui Pavel Bartoș.

„Știi cum e, și la bine, și la greu. Când este bine, tuturor ne este ușor, dar la greu au fost foarte multe încercări și în cuplul nostru, și în relația noastră. Câteodată îți vine să te dai cu capul de pereți, dar cred că așa se întâmplă în fiecare cuplu.

Cine îmi spune că este doar lapte și miere… nu îl cred niciodată. Normal că sunt challenge-uri, dar ține de abilitățile celor doi și de cât de mult comunică ei. Asta este foarte important: tipul de prietenie care ne leagă și cât de prieteni suntem. Dacă prietenul tău cel mai bun devine soția ta… e foarte bine”, a dezvăluit Pavel Bartoș, potrivit revistei Viva!.

Prezentatorul de televiziune a subliniat că este foarte important ca într-o relație sănătoasă, fiecare partener să aibă cercul său de prieteni. Fiecare persoană are nevoie să aibă și alte interacțiuni cu oamenii, respectiv persoane cu care să socializeze din când în când, potrivit lui Pavel Bartoș.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro