Cu cine este căsătorit Pavel Bartoș. Iată cu ce se ocupă soția vedetei PRO TV

Cu cine este căsătorit Pavel Bartoș. Iată cu ce se ocupă soția vedetei PRO TV

Pavel Bartoș se consideră atât un soț, cât și un tătic foarte norocos și are o familie foarte frumoasă. Partenera de viață a cunoscutului prezentator al emisiunii Românii au Talent este însurat din anul 2003 cu Anca, fiind și mama copiilor săi. Totodată, cel care le aduce românilor zâmbetul pe buze în timpul edițiilor din show-ul de pe PROTV a revenit și-n seara de vineri, pe scena talentelor, alături de Smiley.

Cu cine este căsătorit Pavel Bartoș

Pavel Bartoș este un actor și prezentator TV de mare succes, cu numeroase apariții în filme sau seriale. Pe tot parcursul carierei sale s-a bucurat de aprecierea publicului, mai ales în rolul de amfitrion al emisiunii Românii au Talent. Pe lângă toate aceste reușite, are o familie frumoasă. Soția lui Pavel Bartoș, Anca, i-a dăruit acestuia trei fiice, actorul având noroc de o familie numeroasă.

Mai mult, în diverse interviuri în care a vorbit despre rolul în viața de acasă, acesta a mărturisit că este un soț fericit. „Eu am un mare noroc, unul enorm. E soția mea, Anca”, se destăinuia Pavel Bartoș, în urmă cu ceva timp. Cu cine este căsătorit Pavel Bartoș. Iată cu ce se ocupă soția vedetei PRO TVSoția lui Pavel Bartoș se numește Anca, iar aceștia au împreună trei fiice

Anca, partenera de viața a actorului de la PROTV, i-a dăruit acestuia trei fete. Este vorba despre Eva, de 14 ani, Rita, de 10 ani, dar și mezina Sofia, de aproape 5 ani. Pentru că este mai mult plecat și își dedică foarte mult din timp emisiunii Românii au Talent, fie pentru alte proiecte, Anca este cea care se ocupa de treburile casei, dar și de creșterea copiilor. Cea care i-a devenit lui Pavel Bartoș parteneră de viață a cochetat în trecut și cu actoria. Chiar dacă nu s-a bucurat de la fel de multă celebritate ca soțul ei, Anca a avut o emisiune pe Senso TV, denumită „Slab sau gras”.

Cu ce se ocupă Anca, soția vedetei PRO TV

„E greu să fii tată. Punct. Dar, în orice situaţie, condiţia principală e să-ţi iubeşti copilul. Şi, iarăşi, foarte important este să ai grijă să-ţi educi copilul, în spiritul celor şapte ani de acasă, să-i inocu­lezi bunul simţ, res­pec­tul, cinstea… În ceea ce priveşte faptul că sunt tată de fete…Cred că sunt un alintat al sorţii. Cu atât mai mult cu cât e clar că uneori lu­crurile ajung să mă depă­şeas­­­că şi salvarea îmi vine de la soţia mea, care în­tot­deauna găseşte rezolvarea pentru orice pro­blemă”, mai mărturisea Pavel Bartoș, într-un interviu acordat în trecut.