20 ian. 2021 | 13:43

Cum se descurcă Ioana Tufaru în pandemie. Ce ajutor social încasează, pe viață

Monden
Cum se descurcă Ioana Tufaru în pandemie. Ce ajutor social încasează, pe viață
Din ce a ajuns să trăiască Ioana Tufaru?

Ce face și cum se descurcă Ioana Tufaru în pandemie? Aceasta încasează un ajutor social ce aduce un aport important în bugetul oricum mic al familiei. Fiica Andei Călugăreanu întâmpină momente extrem de dificile alături de soț și copil.

Din ce a ajuns să trăiască Ioana Tufaru?

Ioana Tufaru se descurca oricum greu cu banii, iar pandemia a făcut-o să ajungă la sapă de lemn. Viața familiei sale a fost împovărată de contextul actual. Celebra fiică a lui Dan Tufaru a mărturisit că-i este foarte greu să reziste și că anul acesta abia a reușit să se descurce cu resursele limitate pe care le-a avut la îndemână.

Actrița încă trece prin momente de cumpănă și încearcă să își schimbe traiul. Cu toate că are de ce să se plângă, mai ales pe plan financiar, a reușit să pună ban peste ban și să-i cumpere fiului său o tabletă de Crăciun.

„Vor fi ca și până acum, că le vom petrece acasă, doar că anul ăsta nu vom putea merge ca în ceilalți ani la târgul de Crăciun, care pentru noi devenise o tradiție deja… (…) e gata brăduțul, sigur că vine și Moșul, la Luca! Își dorește o tabletă pe care o va primi, dar a mai primit și alte daruri pe care le va găsi sub brad în noaptea de Ajun! Eu, ce să-mi doresc?… Sănătate și sa ma reîntorc cât mai repede la TEATRU!” a spus Ioana Tufaru, înainte de sărbători, potrivit viva.ro.

„A fost un an greu și foarte trist pentru noi toți”

Aceasta a mai mărturisit că pe cât de multe încercări a avut anul acesta, a fost unul care a trecut extrem de repede. „Ne-am descurcat mai greu ca până acum, dar așa greu, uite că am putut trece peste… Cât despre teatru, nu discut despre, e prea dureros subiectul! Da, a fost un an foarte greu și foarte trist pentru noi toți…”

„Eu am ajutor social pe viaţă, primesc pe lună câte 520 de lei şi îmi este bine aşa. Am înţeles că este o pensie pentru oamenii asistaţi social, pe talonul lunar scrie pensie socială, mai multe nu pot să zic.De Revelion, acasă la TV…. Vom urmări la TV emisiunea lui Dan Negru… Pentru că nu există Revelion fără Dan Negru!. Offff….nu știu…. Dacă se termină cu nebunia asta de virus, aș vrea să stau cât mai mult afară în natură, în parc sau plimbare, să recuperăm timpul pe care l-am pierdut țintuiți în case…! Sărbători fericite și luminate tuturor!”
Ioana Tufaru

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Capital.ro
Angajații români care vor avea salariu de bază mai mare decât minimum pe economie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro