Cum scapi de răceală și arsuri cu folia de aluminiu din bucătărie. Cum o folosesc medicii corect

Cum scapi de răceală și arsuri cu folia de aluminiu din bucătărie. Cum o folosesc medicii corect
Cum poți să tratezi răceala cu folie de aluminiu?

Răceala dă bătăi de cap oricui. Indiferent dacă este una puternică sau nu, aceasta te face să te simți moale, nu te lasă să îți îndeplinești la capacitatea maximă activitățile pe care le ai de bifat într-o zi și îți deranjează somnul lin. Cum poți să scapi de ea cu folie de aluminiu? Obiectul pe care îl folosești în bucătărie este folosit și pentru arsuri. Iată cum o folosesc medicii și ce au descoperit despre ea! Cu siguranță te va ajuta cel puțin o dată acest truc.

Truc pentru răceala: cum să scapi de ea cu folie de aluminiu?

Folia de aluminiu poate fi găsită în aproape toate bucătăriile din întreaga lume. Aceasta vine în ajutor atunci când vrei să nu pătezi o anumită zonă sau când vrei să faci cartofi la cuptor ori dacă dorești să ai mereu un aragaz curat.

Cei mai mulți o asociază cu gătitul și depozitarea alimentelor, dar aceasta are multe alte utilizări. Mulți descoperă abia acum că poate fi folosită pentru sănătatea noastră. Poate nu știai, dar poți să îți tratezi răceala cu ea.

Mai exact, trebuie să îți înfășori picioarele în cel puțin cinci straturi de folie. Ea conține proprietăți antiinflamatorii și ajută la ameliorarea simptomelor de răceală și gripă.

Cum trebuie să procedezi?

Este de ajuns să îți lași picioarele înfășurate astfel preț de cel puțin două ore. Desigur că dacă starea ta de rău persistă mai mult de o săptămână, trebuie să mergi la un medic.

Folia de aluminiu te ajută și dacă ai suferit o arsură. Cercetările medicale au arătat că ea este bună pentru tratarea arsurilor. Trebuie să cureți rana cu apă și o cârpă curată înainte de a aplica folia.

De asemenea, este necesar să aplici întâi de toate un unguent și să pui un tifon, ulterior să învelești zona afectată în folie și să o fixezi cu o bandă adezivă. Încearcă să nu miști zona afectată până când durerea nu începe să scadă.

Conform unui studiu, ea te poate scăpa și de oboseală. Pune câteva fâșii de folie de aluminiu la congelator și lasă-le acolo maximum trei ore. Pune folia rece pe pleoape și obraji, iar mai apoi o să simți cum mușchii feței devin din ce în ce mai relaxați.

Cu ajutorul ei poți să te simți proaspăt și plin de energie. Cei care suferă de articulații dureroase pot folosi folia de aluminiu în beneficiul lor. Dacă ai un atac dureros de sciatică sau gută, înfășoară folie pe partea din corp în cauză și încearcă să nu o miști.