De ce e bine să pui folie de aluminiu în mașina de spălat rufe. Trucul nebănuit, efecte uimitoare

De ce e bine să pui folie de aluminiu în mașina de spălat rufe. Trucul nebănuit, efecte uimitoare
Cum te ajută folia de aluminiu în mașina de spălat?

Oamenii adoră să afle trucuri care să le ușureze mult munca. Desigur că o mașină de spălat este deja de mare ajutor într-o locuință. Aceasta salvează foarte mult timp și te ține aproape în timpul spălărilor de cei dragi ori de activitățile pe care le mai ai de făcut. Unii oameni au descoperit ce face o folie de aluminiu în mașina de spălat. Iată trucul nebănuit pe care toată lumea trebuie să îl știe!

Truc util: la ce te ajută folia de aluminiu în mașina de spălat?

Folia de aluminiu este nelipsită în toate bucătăriile. Ea te ajută să acoperi anumite recipiente înainte să le pui la rece ori înainte să le bagi la cuptor.

Unii dintre oameni o folosesc și atunci când fac bucăți de carne sau cartofi pe grătar pentru ca produsele să nu ia contact direct cu flacăra. În timpul acesta, câțiva știu că dacă o pui în mașina de spălat vei avea hainele mai moi.

Puține persoane știu însă că staniolul are multe alte utilizări casnice, printre care ascuțirea și curățarea bijuteriilor. Folia de copt ne poate fi de mare ajutor în gospodărie, deși mulți o subestimează.

Cu siguranță ai fost și tu în situația în care foarfeca de bucătărie nu a mai mers și te-ai chinuit în plus să tai ce aveai nevoie sau să cumperi direct una nouă.

Folia de aluminiu trebuie folosită aici. Întinde-o și încearcă să faci mai multe tăieturi cu foarfeca. O să observi cum textura hârtiei va ajuta lamele.

De asemenea, un alt lucru pe care poate nu îl știai este că hârtia ține alimentele calde pentru mai mult timp. Dacă faci o pâine de casă, trebuie să o învelești în staniol după ce o scoți din cuptor. Ea va rămâne caldă și pufoasă pentru mai mult timp.

Alte trucuri

Staniolul curăță și bijuteriile de argint. Accesoriile pot prinde o culoare nefericită după mai mult timp, aspect deloc plăcut. Tot ce trebuie să faci este să le tapetezi cu staniol și mai apoi să le pui într-un bol cu apă fierbinte și bicarbonat de sodiu.

Trebuie doar să le tapetezi cu staniol și mai apoi să le pui într-un bol cu apă fierbinte și bicarbonat de sodiu. Lasă-le la înmuiat aproximativ 20 de minute și curăță-le folosindu-te de o periuță veche de dinți.

Nu trebuie să folosești forța pentru că riști să rămâi cu zgârieturi pe accesoriile preferate. După ce ai terminat procesul, pune bijuteriile sub un jet de apă rece, iar ulterior șterge-le pe fiecare în parte cu un prosop.