Cadourile care aduc noroc, în secret. Lidia Fecioru ne învață cum să atragem bunăstarea

Cadourile care aduc noroc, în secret. Lidia Fecioru ne învață cum să atragem bunăstarea
Lidia Fecioru a enumerat cadourile care ne aduc noroc, în secret

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a enumerat, la Antena 3, darurile care aduc noroc. „Dăruind primești, așa cum iubind iubești.”

Lidia Fecioru, lista cadourilor care adus noroc

La cadouri ne gândim cu toții în această perioadă. Deși Crăciunul ”e pe masă”, iar Moșul deja a venit, sărbătorile de iarnă cunosc și alte zile în care oamenii își fac plăcerile unii altora. Despre acestea a vorbit și Lidia Fecioru, la ”Adevăruri Ascunse”, emisiune difuzată pe Antena 3. Bioenergoterapeutul a dezvăluit lista darurilor pe care le putem oferi celor dragi în această perioadă, dar a celor care aduc, cu siguranță, noroc.

Fața de masă fortifică prietenia între familii, iar pixul aduce noroc la bani

„Se dădeau perne din puf şi se spunea: câte pene în pernă, atâţia copii sau atâtea zile frumoase. Pernele se dau pentru bunăstarea şi armonia din cuplu. Covoare, feţe de masă. Dacă vom dărui o faţă de masă vom fortifica prietenia între familii.

Ochelari, ochelari de soare. La bărbaţi putem face pixuri cadouri. Pixurile aduc noroc. Se spune că semnează pentru bani mulţi. Nu se vorbeşte despre lenjerie intimă, dar putem vorbi despre rochii pe care le putem face cadouri. Există o chestie foarte interesantă. Dacă eu, astăzi, sunt curajoasă şi mă scol dimineaţă şi spun: Nu contează ce mă aşteaptă astăzi, merg şi îmi fac treaba. Chiar dacă am ghinion încă de la început, insist să rezolv şi ştiu sigur că îmi va merge ziua bine.

Aşa că tot ce dăruim, dacă punem un pic de suflet în cadouri, şi le dăruim cu toată inima, n-are cum. Dăruind primeşti aşa cum iubind iubeşti”, a explicat specialistul.

Ce spune despre darurile de nuntă? Veselă, plapume, perne și covoare

„De pildă, la noi, a doua zi după nuntă se face hostropăţ. Aşa se numeşte. E o petrecere. Vine lumea să se dreagă într-un fel. Dar în acea seară se aduc cadouri pentru tineri. Şi se aduce aşa: şi veselă, plapume, perne şi covoare, şi cearşafuri şi tot felul de chestii care sunt pentru casă. Cuţite, farfurii, cratiţe, tigăi, toate special pentru a-i ajuta pe tineri să facă primul pas în gospodăria lor, cu lucrurile lor. Dar fiecare vine şi le dăruieşte din suflet, cu drag. Darurile pentru cei care se căsătoresc sunt mai mult sau mai puţin aceleaşi. Principiul este cam acelaşi: un ajutor pentru cei tineri”, a completat Lidia Fecioru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI