16 sept. 2022 | 20:19

Cum să ții cel puțin o bancnotă în portofel pentru a avea noroc la bani. Vei atrage prosperitatea în viața ta

Diverse
Cum să ții cel puțin o bancnotă în portofel pentru a avea noroc la bani. Vei atrage prosperitatea în viața ta
Cum sa tii o bancnota in portofel daca vrei sa ai bani

S-a aflat cum trebuie să ții cel puțin o bancnotă în portofel pentru a avea noroc la bani. Numai așa vei atrage prosperitatea în viața ta. Se cunoaște faptul că românii sunt superstițioși din fire și unii dintre ei chiar cred în leacurile băbești.

Superstiții legate de bani. Ce să faci ca banii să curgă pe tine și familia ta

Cei care sunt reticenți la aceste leacuri băbești pot încerca și ei acest truc și vor vedea dacă a funcționat sau nu în scurt timp. Oricum, nu îi costă nimic. Astfel, una dintre superstițiile în ceea ce privesc banii arată că, dacă ții o bancnotă împăturită triunghi în portofel, se va întâmpla ceva surpinzător cu bugetul tău.

Cu toții avem măcar o bancnotă în portofel, însă nu mulți știu faptul că este bine să o ținem împăturită astfel încât aceasta să formeze un triunghi. Superstițiile mai arată că, atunci când te afli în mare dificultate financiară, această „piramida- bancnotă” te va scăpa de necaz. Aceasta te va ajuta să îți găseşti sursa sau chiar sponsorul care să îţi aducă noroc.

Altă superstiție pentru atragerea banilor

Asta nu-i tot, mai există și alte metode de a atrage norocul de partea noastră. Spre exemplu, strângeți bani, de valori diferite, într-o pungă, dar faceți asta începând din ziua de joi dimineță, zi patronată de planeta Jupiter, care favorizează agoniseala.

Astfel, trebuie să strângeți bani în felul acesta timp de 14, 21 sau 28 de zile, neapărat să fie multiplii lui 7, care este considerat un număr foarte norocos. De asemenea, purtați mereu cu dumneavoastră punguța cu economiile făcute. Confrom supersițiilor, nici nu veți băga de seamă când s-a adeverit vorba „Ban la ban trage!”.

Ce să nu faci dacă vrei să ai bani

O altă superstiție aducătoare de prosperitate financiară este aceea care spune să nu dați bani din casă în zilele de luni, în prima zi a lunii sau în ziua de Revelion. Cei care nu țin cont de aceste superstiții vor fi obligați să dea bani toată săptămâna, toată luna sau, dacă dau bani de Anul Nou, tot anul.

În schimb, aduce noroc să strângi monede într-un borcan, pe care să-l ții în bucătărie, lângă o pâine întreagă înfășurată într-un prosop alb. Trebuie să faceți asta timp de trei săptămâni și veți observa că economiile strânse în borcan vor atrage mulți bani.

Ce trebuie să faci de ziua ta pentru a avea bani

O altă superstiție care va atrage banii în casa ta este aceea ca de ziua ta de naștere să ai bani în buzunare. Este deja o regulă nescrisă pe care mulți români o respectă.

Superstițiile mai arată și că este bine ca tot de ziua ta să-ți cumperi o pușculiță în formă de purceluș sau de găină, pe care s-o alimentezi cu bani cât poți de des. Astfel, norocul își va face loc confortabil în casa ta.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Neatenția care îi lasă pe șoferi fără bani. Amenda este uriașă
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Capital.ro
Situația în care șoferii care produc un accident rutier pot pleca de la locul faptei | Momentul când trebuie raportat un accident
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro