Cum să-ți cumperi casă în Spania, precum Mihai Mărgineanu. Secretul artistului a ieșit la iveală

de: Ștefan R. Apostol
24 10. 2024

Conform unor statistici, comunitatea românilor din Spania, este a doua cea mai mare după cea formată din marocani. Printre ei și Mihai Mărgineanu, care a reușit să-și cumpere o casă, tocmai în Costa Del Sol, despre care redacția noastră scria în 2023. Dar, recent, s-a aflat secretul artistului, astfel că acum poți afla și tu cum să-ți cumperi casă în Spania, precum Mihai Mărgineanu.

Mihai Mărgineanu și investiția enormă din Costa Del Sol

Undeva prin aprilie 2023, celebrul Mihai Mărgineanu stătea de vorbă cu redacția Playtech – Impact, și tot atunci cititorii noștri aflau cât a costat vila lui Mihai Mărgineanu din Spania.

Am aflat cât a costat vila lui Mihai Mărgineanu din Spania

Dacă ar fi să vorbim la rece, este o adevărată avere, dar până la urmă meritată. Vorbim, așadar de o vilă superbă, în care artistul locuiește pe perioada verii, iar din luna octombrie o închiriază, și pe care a plătit nu mai puțin de 260.000 de euro.

De altfel, despre investițiile imobiliare pe care le are, Mihai Mărgineanu a vorbit și cu bunul său prieten, și vecin, Mihai Bobonete, în cadrul podcast-ului pe care acesta îl are de ceva vreme.

Cum să-ți cumperi casă în Spania, precum Mihai Mărgineanu

Pe lângă amintiri din tinerețe, proiecte muzicale și glume, Mihai Mărgineanu și Bobonete au stat de vorbă și despre cum să-ți cumperi casă în Spania, artistul declarând că „Oricine poate să facă, numai că trebuie să te agiți un pic”.

„Acolo e credit! Oricine poate să facă, numai că trebuie să te agiți un pic. Mi-am făcut credit la banca spaniolă cu actele din România, de la ANAF, cu traduceri, a durat șase luni întreaga șmecherie”, a mai povestit artistul.

Mihai Mărgineanu, alături de Mihai Bobonete, în ”Las Fierbinți” (PRO TV)

Multă lume s-ar putea întreba cum a ajuns Mihai Mărgineanu, de la un cvazi-necunoscut, la artistul extrem de popular de astăzi. Dar, deși curioși, nu au avut mult de așteptat, iar secretul artistului a ieșit la iveală.

Secretul artistului a ieșit la iveală

Pentru cei care își mai aduc aminte de perioada de glorie a Cronicii Cârcotașilor, acolo a fost momentul în care artistul avea să fie cunoscut, Șerban Huidu Și Mihai Găinușă aducându-l pe micile ecrane.

Mihai și Andreea Mărgineanu

Dar, cu mult înainte, Mihai Bobonete, prietenul lui bun, și Cătălin Neamțu, îi puneau chitara în mână și-l aduceau pe scena Cafe Deco.

Astăzi, după ani de scenă, concerte, apariții, investiția sa din Spania ar putea deveni locul unde s-ar putea retrage definitiv, la un moment dat. De altfel avea să vorbească despre asta, artistul spunând că:

„Este o perioadă în care muncesc și îmi pot permite să strâng, să fac lucruri. Peste ceva timp nu o să mai muncesc.

De ce? Pentru că nu o să mai vreau, nu o să mai am chef sau nu o mai pot. În perioada asta, în care pot mă chinui să îmi asigur viitorul ăla de care probabil Dumnezeu, bunuțul, o să râdă, când eu îi spun planurile mele de viitor. Eu măcar încerc să fac ceva. Așa este ideea mea, să stau mai mult acolo pentru că e cald.

(…) Asta a fost ideea. Poate că nu o să îmi mai placă peste 10 ani, pot să o vând și să plec în altă parte”, a declarat Mărgineanu.

Când se va întâmpla asta, nu știm încă, dar ceea ce știm este că-l putem vedea în continuare în serialul „Las Fierbinți”, în rolul lui Ardiles, și în diferitele concerte pe care le susține în țară și dincolo de granițe.