Cum s-au îmbrăcat femeile din politică în ziua votului. Soția lui Emil Boc i-a șocat pe toți!

Cum și-a făcut apariția soția lui Emil Boc la vot? 

Doamnele din politică și-au făcut și ele datoria azi, dar nu oricum. Toate au venit îmbracate în vestimentații care mai de care mai elegante și sobre, în conformitate cu importanța evenimentului. Soția lui Emil Boc a fost însă cea care a ieșit în evidență. Cu ce s-a îmbrăcat?

Cum și-a făcut apariția soția lui Emil Boc la vot?

Doamnele din politică și-au exercitat și ele votul în ziua cea mare. Azi, 27 septembrie, românii își votează primarii, dar și viitorul pentru orașele lor în următorii patru ani. Femeile din politică știu că votul lor contează, dar mai sunt conștiente și de faptul că trebuie să țină cont de etichetă, mai ales că azi toți ochii au fost ațintiți asupra lor. Astfel că grija a fost una mai mare decât de obicei la îmbrăcăminte. Extrem de elegante, coafate și stilate, și-au făcut apariția de mână cu soții lor dis-de-dimineață la sercțiile de vot.

Raluca Turcan a vitat la Sibiu. „Astăzi am votat încercând să ofer Sibiului cei mai buni oameni pentru viitor! Îmi doresc de la românii responsabili, care înțeleg că nu ne putem juca cu soarta țării, să facă la fel!”, a scris ea pe Facebook.

În același loc a votat și Carmen Iohannis, care a purtat o rochie veseli și extrem de fină, iar pe deasupra a asortat o jachetă albă. Lia Olguța Vasilescu și soția lui Emil Boc au fost unele din cele mai intrigante apariții. Vasilescu a votat la Craiova și a ales să poarte în această zi o rochie de un violet puternic, în contrast cu nuanțele roșiatice din păr. Soția lui Boc a ales o vestimentație neagră din cap până-n picioare, o poșetă simplă cu inserții metalice și niște pantofi negri cu baretă la glezna piciorului.

Emil Boc alături de soția lui
Emil Boc alături de soția lui

Gabriela Firea, prima la secția de vot

Grăbită să-și exercite dreptul de a vota a fost Gabriela Firea, care s-a aflat la secția unde era repartizată înainte de a se deschide. Aceasta a fost primul dintre alegători care a pus ștampila pe buletinele de vot.

„Am votat dis-de-dimineață. Mă bucur că am ajuns și de această dată să fiu primul votant din această secție”, a declarat ea.

Bucureștenii urmează să vadă azi dacă graba i-a stricat sau nu treaba celei care a deținut până acum titulatura de Primar General al Capitalei.

Firea, prima la secția de vot. Graba va strica sau nu treaba?
Firea, prima la secția de vot. Graba va strica sau nu treaba?
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI