Cum a apărut Maria Băsescu la vot, alături de Traian. Toată lumea se uita numai la ea!

Cum a apărut Maria Băsescu la vot, alături de Traian. Toată lumea se uita numai la ea!
Maria Băsescu, apariție răvășitoare la vot

Maria Băsescu și-a susținut enorm soțul de-a lungul carierei sale. Acum a ieșit din colțul de umbră și-a făcut datoria alături de partenerul ei. Ce alegere spune Traian Băsescu că ar trebui să facă bucureștenii? Cum și-a făcut apariția soția candidatului la alegerile locale 2020? (Foto Andrei Cialîcu, Impact.ro)

Maria Băsescu, apariție răvășitoare la vot

Maria și Traian Băsescu și-au făcut și ei datoria și au mers la secția de vot în speranța de a le face dreptate bucureștenilor. Fostul președinte al României a votat la Liceul „Jean Monnet” din Capitală. Desigur, a fost acompaniat de soția sa, a cărei prezență a fost remarcată imediat în mulțime. Aceasta l-a susținut întotdeauna din umbră pe tatăl copiilor ei, ca de această dată. Traian Băsescu a susținut că tinde să creadă că bucureștenii vor reuși să dea un vot util pentru că deocamdată televiziunile i-au sfătuit să dea un vot folositor pentru partide. Votul ar trebui să meargă spre cel care poate schimba lucrurie în București, a mai adăugat candidatul la alegerile locale 2020. Soția fostului șef de stat și-a făcut apariția în modul în care a obișnuit deja pe toată lumea. Elegantă, cu o ținută sobră și potrivită evenimentului important, în dreapta celui pe care-l susține și tăcută.

Alegeri locale 2020: Maria și Traian Băsescu la secția de vot
Alegeri locale 2020: Maria și Traian Băsescu la secția de vot

„Am votat. Cred că bucureștenii vor reuși să dea un vot util pentru ei că deocamdată televiziunile i-au sfătuit să dea vot util pentru partide. Eu sfătuiesc să dea un vot util pentru ei, pentru cineva care poate schimba lucrurile în București. Le doresc o zi bună bucureștenilor. Votul a decurs ca în perioada de pandemie, dar a decurs normal”
Traian Băsescu

Traian Băsescu și-a făcut apariția la secția de vot
Traian Băsescu și-a făcut apariția la secția de vot

„Nu sunt geambaș de voturi”

Cu toate că era considerat că prin participarea lui deturnează voturile de drepta care ar fi putut merge către Nicușor Dan, în condițiile în care șansele nu sunt de partea lui, Traian Băsescu a refuzat din start să se retargă încă de la campania electorală, astfel că nu și-a îndemnat electoratul să voteze candidatul susținut de PNL și alianța USR-PLUS.

„Nu sunt geambaş de voturi. Eu, de când mă ştiu în politică, am luptat pentru fiecare vot. Iar acum lupt pentru voturi, pentru că, politic, alianţa PNL USR ne-a împins la o candidatură individuală, ne-au scos din alianţă cu o săptămână înainte de depunerea listelor. Nu sunt geambaş de voturi, nici nu cumpăr, nici nu vând voturi. (…) Cum să mă retrag?”, a mai spus fostul șef al statului.

Urmăriți Playtech.ro și pe