Cum s-a urcat Dan Negru în avion. Și-a șocat fanii: ”Suspect de terorism și mă arestau”

Cum s-a urcat Dan Negru în avion. Și-a șocat fanii: ”Suspect de terorism și mă arestau”
Cum s-a urcat Dan Negru in avion

Dan Negru a postat astăzi niște imagini pe contul său de Facebook, care au atras multe like-uri și comentarii din partea internauților. Acesta s-a echipat corespunzător, cu mască, și s-a urcat în avion.

Cum s-a urcat Dan Negru în avion

Dan Negru nu a precizat însă care este destinația și nici cu cine a plecat, însă a ținut să facă ramarci la ”echipamentul” său.

”Așa „echipat” am trecut de filtrele anti-tero din aeroport. In 2019, dacă urcam așa intr-un avion, eram suspect de terorism și mă arestau.
In 2019, televiziunile de știri din America raportau cele mai mari audiente cu știrile din NBA și NFL (sport) și cu cele despre terorism. In 2020 au dispărut și teroriștii și știrile despre ei…”, a spus Dan Negru pe Facebook.

Recent, Dan Negru s-a exprimat cu privire la un alt amănunt, întrebându-se dacă cei din Guvernul României ”n-ar putea să interzică cenzura conturilor de socializare pe teritoriul României?”.

”(…) Că la închis gura, și americanii și rușii se pricep, dar măcar să nu aibă voie să o facă pe teritoriul României. Ălora mirați de cenzura americană: pe Chaplin l-au izgonit din America unde a fost interzis 20 de ani din cauza simpatiilor politice. După 20 de ani s-a întors ca să primească un Oscar pentru ”contribuția sa incalculabilă la transformarea cinematografiei în artă”. Întrebat dacă poartă pică politicienilor americani care l-au expulzat, Chaplin a răspuns: ”Rămân un clovn și asta mă face sa fiu superior oricărui politician.”, a scris recent Dan Negru pe contul său de socializare.

Dan Negru, în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D

Dan Negru a fost invitat și în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, unde a răspuns la mai multe întrebări. Întrebat și ce știre despre el ar șterge din presă dacă ar putea, el a dat un răspuns inedit.

”Înainte de orice, cred că aș șterge știrea care urmează despre noi: Negru, la Kanal D! WOW Să știi că eu asta cred că e o normalitate, cred că încet-încet televiziunea se îndreaptă spre normalitatea asta. În lume se întâmplă schimbul ăsta între televiziuni, în online se joacă de multă vreme așa…este deschis. Așa că eu aș șterge posibilele știri care ar putea să apară de genul …Negru la Kanal D. Cred că ar trebui să ne ducem în zona asta de normalitate, pentru că ele (n.r. stirile) vor fi trucate, schimbate”, i-a răspuns Dan Negru lui Denise Rifai.

Dan Negru este un cunoscut om de televiziune, ce activează de mulți ani la postul TV Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI