Știrea pe care Dan Negru nu vrea s-o vadă niciodată. Ce i-a spus lui Denise Rifai la Kanal D

Știrea pe care Dan Negru nu vrea s-o vadă niciodată. Ce i-a spus lui Denise Rifai la Kanal D
Dan Negru a fost invitat in emisiunea lui Denise Rifai

Aceasta este știrea pe care Dan Negru nu vrea s-o vadă niciodată. Dan Negru, cunoscut și ca omul Revelioanelor de la Antena 1, a fost invitat în emisiunea lui Denise Rifai. Ce i-a spus acesteia la Kanal D, citiți în articolul de mai jos.

Dan Negru a recunoscut ce știri despre el ar șterge din presă. I s-a confesat lui Denise Rifai de la Kanal D

Există o știre pe care Dan Negru nu ar vrea să o vadă niciodată, asta după ce a participat la emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D. Dan Negru a fost invitatul lui Denise Rifai în emisiunea sa, 40 de Întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D.

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți și mai longevivi oameni de televiziune din România. Acesta are o carieră de peste 25 de ani în televiziune, timp în care a chemat invitați în emisiuni, însă acum a fost rândul său să fie invitatul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D. Dan Negru, care apare de un car de ani la TV, a recunoscut că după participarea sa la emisiunea de la Kanal D, mulți dintre fanii lui se vor întreba cum a fost posibil așa ceva.

Dan Negru nu se mută la Kanal D

Dan Negru a fost întrebat de Denise Rifai ce știre despre el ar șterge din presă. Dan Negru a răspuns că probabil cele care vor apărea după participarea lui la Kanal D și care ”vor fi trucate”.

Înainte de orice, cred că aș șterge știrea care urmează despre noi: Negru, la Kanal D! WOW Să știi că eu asta cred că e o normalitate, cred că încet-încet televiziunea se îndreaptă spre normalitatea asta. În lume se întâmplă schimbul ăsta între televiziuni, în online se joacă de multă vreme așa…este deschis. Așa că eu aș șterge posibilele știri care ar putea să apară de genul …Negru la Kanal D. Cred că ar trebui să ne ducem în zona asta de normalitate, pentru că ele (n.r. stirile) vor fi trucate, schimbate”, i-a spus Dan Negru lui Denise Rifai.

Dan Negru, în emisiunea lui Andi Moisescu

De asemenea, Dan Negru chiar a mărturisit că a filmat de curând și cu Andi Moisescu pentru emisiunea online a acestuia. ”Îmi povestea Andi că nici la Pro Tv, nici la Antenă, era imposibil ca noi să ne întâlnim.

Viitorul în schimb cred că va fi ca noi să fim o mare familie de televiziune”, a spus Dan Negru în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI