14 sept. 2024 | 13:35

Cum s-a schimbat viața Dianei Dumitrescu de când a trecut la Cultul Penticostal: “S-a întâmplat ceva pe 1 ianuarie. Dumnezeu mi-a vorbit prin predică“

Monden
Cum s-a schimbat viața Dianei Dumitrescu de când a trecut la Cultul Penticostal: “S-a întâmplat ceva pe 1 ianuarie. Dumnezeu mi-a vorbit prin predică“
Cum s-a schimbat viata Dianei Dumitrescu de cand a trecut la Cultul Penticostal

Diana Dumitrescu a surprins pe toată lumea cu decizia de a se apropia de Cultul Penticostal. Actrița a povestit cum această alegere a fost rezultatul unei căutări spirituale profunde, care a culminat cu o revelație importantă la începutul acestui an.

Diana Dumitrescu a trecut la Cultul Penticostal

Diana Dumitrescu a mărturisit că experiența spirituală profundă pe care a trăit-o pe 1 ianuarie, în cadrul unei slujbe la Biserica Betel, i-a schimbat viața.

Actrița a povestit în cadrul emisiunii ”La Măruță” că Dumnezeu i-a vorbit prin predică și muzică, iar acel moment a fost unul decisiv pentru drumul ei spiritual.

”S-a întâmplat ceva în Biserică pe 1 ianuarie. Mi-a vorbit Dumnezeu prin predică și muzică. Eu l-am cunoscut pe Dumnezeu și atunci când Dumnezeu îți vorbește, trebuie să Îl urmezi.”, a spus Diana Dumitrescu.

Noua sa relație cu Dumnezeu și rugăciunea

Diana Dumitrescu a subliniat că de când a intrat în contact cu cultul penticostal, a învățat să se roage și să își exprime dorințele și nevoile într-un mod sincer, asemenea unui copil.

”Am învățat să mă rog și cum să-i cer lui Dumnezeu lucrurile de care consider că am nevoie, dar totuși le las în mâna Lui pentru că El știe mai bine”, a explicat ea în podcastul ”Ameritat cu Nasrin”.

Actrița a mai spus că mersul constant la biserică și citirea Bibliei au adus o liniște și pace interioară pe care nu le cunoscuse până acum. Cu toate că oamenii din jurul ei o întreabă de ce merge atât de des la biserică, Diana Dumitrescu este sigură că acest drum spiritual este cel potrivit pentru ea. De asemenea, speră că, în timp, și soțul ei va înțelege și poate chiar va urma același drum.

Te-ar mai putea interesa și Ce își dorește Diana Dumitrescu la 40 de ani. De ce nu a apelat la intervenţii estetice: „Eram păpușa Barbie dacă voiam” EXCLUSIV VIDEO!

”Să fii un om decent”

Invitată acum ceva timp în podcastul ”Ameritat cu Nasrin”, Diana Dumitrescu a vorbit despre dorința ei de a se boteza în cadrul Cultului Penticostal, un pas pe care l-a și făcut deja.

Atunci, actrița a explicat că această schimbare nu va aduce transformări drastice în viața ei de zi cu zi, ci mai degrabă o decență în atitudine și comportament.

”Să fii un om decent, să nu mai porți fuste foarte scurte, decolteuri, să nu te duci machiată la biserică”, a declarat, la vremea aceea, actrița.

Te-ar mai putea interesa și Ce pasiune costisitoare are Diana Dumitrescu: „Nu mai e chiar obsesie, că o țin în frâu” VIDEO EXCLUSIV!

Parteneri
De ce s-a lăsat de școală Nicolai Tand. Momentul care i-a schimbat destinul
Redactia.ro
Un vlogger american, surprins de cum arată un oraș din România: „Sunt uluit ce frumos e, părți ale orașului arată ca o operă de artă”
Click.ro
„Au făcut un pact cu diavolul”. O companie uriașă a plătit „taxă de protecție” grupării ISIS ca să își continue afacerile în Siria
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
Raluca Bădulescu și-a făcut cont pe OnlyFans. Cum pozează vedeta pe site-ul pentru adulți. Imagini necenzurate / FOTO
Unica.ro
Profesorii l-au dat de gol pe George Simion. Cum a fost ca student
EVZ.ro
Decizie importantă a instanței în cazul Danei Marijuana! Ce se întâmplă cu artista
Spynews
Cutremur major în România. Harta roșie a țării. Pe aceste orașe scrie dezastru
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
AU EXPLODAT în BUZUNAR! RĂSTURNARE TOTALĂ în RĂZBOI
Mediaflux
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Ispita Mădălina de la Insula Iubirii a ajuns pe mâinile medicului estetician după ce a suferit complicații. Cum arată acum
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro