29 ian. 2024 | 17:21

Ce își dorește Diana Dumitrescu la 40 de ani. De ce nu a apelat la intervenţii estetice: „Eram păpușa Barbie dacă voiam” EXCLUSIV VIDEO

Monden
Ce își dorește Diana Dumitrescu la 40 de ani. De ce nu a apelat la intervenţii estetice:

Diana Dumitrescu are o viață frumoasă alături de soțul ei, Alin Boroi, și fiul lor, Carol. Chiar dacă nu mai are formele de invidiat de odinioară, actrița este mulțumită că este sănătoasă. Nu ascunde faptul că își dorește să mai slăbească și nu a avut și nici nu are vreo problemă legată de vârstă, preferând să se bucure la maximum de fiecare etapă.Diana Dumitrescu nu a alergat niciodată după perfecțiune, drept urmare, nu are decât un implant mamar realizat la vârsta de 22 de ani, despre care vorbit deschis.

Diana Dumitrescu: “Într-adevăr îmi doresc și eu să mai slăbesc”

Posesoare a unor trăsături fizice frumoase, Diana Dumitrescu a mizat pe naturalețe și nu și-a dorit să șteargă semnele trecerii timpului în cabinetul medicului estetician. De-a lungul timpului, a apelat la tratamente non-invazive pentru a-și păstra pielea în cea mai bună stare.

“Niciodată nu am căutat perfecțiunea, nu cred în ea și nu este ceva ce aș adopta. Probabil acum, dacă credeam, eram operată toată: dinți, ochi, nas, burți, tot ce vrei. Eram păpușa Barbie dacă voiam.

Nu am căutat perfecțiunea, într-adevăr îmi doresc și eu să mai slăbesc ca orice femeie”, a declarat, pentru Playtech Știri, Diana Dumitrescu.

Citește și: Transformarea incredibilă prin care a trecut Diana Dumitrescu. Cum arată acum celebra blondină, nu o mai recunoști FOTO EXCLUSIV

Diana Dumitrescu: “Îi mulțumesc trupului meu că m-a ținut 40 de ani atât de bine”

Actrița tânjește după dimensiunile pe care le avea în perioada în care juca în serialele de la Acasă TV.

“Dar asta nu înseamnă să fii perfect, înseamnă să vrei să scoți cea mai bună versiune a ta în față. Tocmai pentru că știu cum este să fii slab, nu mă simt confortabil că am pe aici, pe acolo ceva celulită, puțină burtă, nu mă simt confortabil, dar asta nu înseamnă că nu mă iubesc.

Mă iubesc și îi mulțumesc trupului meu că m-a ținut 40 de ani atât de bine, sunt sănătoasă. Da, încă mă mai chinuiesc să slăbesc, mă mai caut să văd ce am: tiroidă, sunt 40 de ani, începe bătrânețea”, a spus Diana Dumitrescu pentru Playtech Știri.

În toamna lui 2019, actrița a devenit, pentru prima oară, mamă, ea aducând pe lume un băiat – Carol, care i-a schimbat radical prioritățile în viață. Luna septembrie are o semnificație specială pentru ea, întrucât este luna în care și-a cunoscut fiul, este aniversarea căsniciei, dar și ziua ei de naștere.

În vârstă de 40 de ani, actrița ne-a mărturisit că nu a simțit niciodată presiunea legată de vârstă sau de schimbarea prefixului, considerând că este doar un număr în buletin.

“Nu am avut din astea, chiar nu am. Nu îmi simt vârsta, nu mă simt de 40 de ani, dar într-adevăr organismul se resimte. E normal și natural, este cursul firii. Dar nu am avut nici blocaje, nici crize de vârsta de 40, nu.

Sunt bine aici (n.r. cap)”, a mai spus, pentru Playtech Știri, Diana Dumitrescu.

Vedeta a devenit cunoscută în perioada în care era protagonista serialelor de la Acasă TV, precum: Regina, Aniela, Iubire și onoare. Ea a fost căsătorită cu producătorul Ducu Ion, cei doi alegând să divorțeze în 2013. În timp ce Diana și-a găsit fericirea alături de Alin Boroi, Ducu Ion este căsătorit cu actrița Ioana Blaj și împreună au doi băieți.

Citește și: Ce pasiune costisitoare are Diana Dumitrescu: „Nu mai e chiar obsesie, că o țin în frâu” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Un aeroport care a reușit o performanță unică. Nicăieri nu s-a mai întâmplat asta
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
România nu are rival. Maghiarii s-au supărat tare. Ungaria, de nerecunoscut
Capital.ro
Începe distribuirea deciziilor de pensionare după recalculare. Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro