Cum s-a răzbunat un vecin pe Gelu Voican Voiculescu. A făcut parte din completul de judecată al lui Ceaușescu, dar judecata vecinilor e mult mai aspră

Cum s-a răzbunat un vecin pe Gelu Voican Voiculescu. A făcut parte din completul de judecată al lui Ceaușescu, dar judecata vecinilor e mult mai aspră
Gelu Voican Voiculesc isi supara vecinii

Gelu Voican Voiculescu, trimis în judecată în Dosarul Revoluției, are probleme și cu vecinii. Unul dintre aceștia s-a răzbunat pe cel care a făcut parte din completul de judecată care i-a trimis la executare pe soții Ceaușescu.

Gelu Voican Voiculescu este inculpat în Dosarul Revoluției, alături de mai mulți decidenți de la acea vreme, în frunte cu Ion Iliescu.

El a făcut parte din completul de judecată care a decis executarea soților Ceaușescu, în ziua de 25 decembrie 1989.  Acum, a intrat în conflict cu unul dintre vecinii săi, iar conflictul a ajuns să fie soluționat de Poliție.

Cum s-a răzbunat un vecin pe Gelu Voican Voiculescu

Un vecin s-a răzbunat pe Gelu Voican Voiculescu
Un vecin s-a răzbunat pe Gelu Voican Voiculescu

Gelu Voican Voiculescu și-a pus în cap vecinii și chiar a fost atacat de unul dintre ei. Acesta a intrat în casă peste el, într-un conflict care a ajuns să fie gestionat de Poliție.

Vecinul s-a arătat deranjat de faptul că Gelu Voican Voiculescu asculta muzică prea tare.

„Un  bărbat de 60 de ani ar fi pătruns fără drept în locuința vecinului sau, pe motiv că în apartament ar fi gălăgie. Sunt efectuate cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violente”, arată Poliția Capitalei.

Contactat de jurnaliști, Gelu Voican Voiculescu nu a recunoscut incidentul, potrivit Realitatea TV.

„Este o exagerare evidentă și nu văd altă sursă decât dinspre vecini. Se încearca exploatarea notorietății mele. Orice fleac poate fi făcut știre, dacă este vorba de mine”, a spus Gelu Voican Voiculescu.

Gelu Voican Voiculescu, inculpat în Dosarul Revoluției

Gelu Voican Voiculescu este inculpat în Dosarul Revoluției. Procurorii susțineau că el este cel care „a luat deciziile importante cu caracter politic şi militar, urmărind accederea la puterea politică a unui grup preconstituit și legitimarea politică în fața poporului român.”

„Au fost mii de dosare instrumentate în care s-au dat soluții, s-au dat condamnări. E absolut fals să se spună că abia acum se va face lumină în dosarul Revoluției, indiferent că vorbim de perioada de dinainte de 22 decembrie sau după 22 decembrie. Toți acești morți s-au înregistrat până pe 25 decembrie, când s-a anunțat execuția lui Nicolae Ceușescu”
Gelu Voican Voiculescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI