Cum s-a răzbunat Cristi Borcea pe Alina Vidican după ce s-a logodit. E șocant ce a putut să îi facă

Cum s-a răzbunat Cristi Borcea pe Alina Vidican după ce s-a logodit. E șocant ce a putut să îi facă
Ce face Alina Vidican în SUA. Cristi Borcea nu se va bucura să audă așa ceva

Cristi Borcea este, cu siguranță, cel mai controversat om de afaceri din România. Mariajul lui cu Alina Vidican a fost unul tumultos, presărat cu certuri și scandaluri. Cum s-a răzbunat fostul acționar de la Dinamo pe fosta lui soție. E șocant ce a putut să îi facă.

Cum s-a răzbunat Cristi Borcea pe Alina Vidican după ce s-a logodit

Recent, fosta soție a lui Cristi Borcea s-a logodit cu iubitul ei, Claude, iar cu această ocazie actualul soț al Valentinei Pelinel a tăiat orice legătură cu Alina Vidican, lichidând toate firmele din Statele Unite ale Americii, companii la care ea și Cristi Borcea erau asociați.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Alina Vidican deținea poziții cheie în patru companii înființate de Cristi Borcea în Miami: Acb USA Porperties Inc, Acb USA LLC, Transpeco LLC și Aivid USA LLC.

Toate cele patru companii sunt, momentan, inactive, iar trei dintre respectivele firme apar în acte ca fiind deținute de Cristi Borcea. După ce le-a lichidat, fostul acționar de la Dinamo a vândut și apartamentul de pe plajă, în valoare de 3 milioane de dolari, cel în care el și fosta lui soție au locuit ani buni. Se pare că controversatul afacerist a ținut dinadins să rupă orice fel de legătură cu mama a doi dintre copiii săi.

Deși Alina Vidican se descurcă pe propriile ei forțe, șatena beneficiază, în continuare, de faptul că a fost cândva doamna Borcea. Ea primește o pensie alimentară fabuloasă în valoare de 10.000 de euro pentru creșterea celor doi copii pe care îi are cu Cristi Borcea. Fosta soție a afaceristului a primit la divorț o vilă lângă Miami și un restaurant extrem de popular cu specific românesc și italian, situat tot în Hollywood, scriu cei de la Wowbiz.

Cine este logodnicul Alinei Vidican

Lumea showbizului autohton sărea în aer acum cinci ani, când Alina Vidican și Cristi Borcea și-au separat destinele. Deși au avut parte de un divorț sonor, cei doi au păstrat o relație amicală de dragul celor doi copii, Gloria și Alexandru. Blondina s-a mutat în Statele Unite ale Americii acolo unde pare să-și fi refăcut viața alături de un tânăr afacerist, care i-a devenit, între timp, logodnic.

Frumoasa blondină și-ar fi găsit dragostea în brațele unui miliardar brazilian pe nume Claude. Momentan nu se cunosc prea multe informații despre el, dar Alina Vidican s-a tot afișat în preajma tânărului om de afaceri. Cei doi par să se înțeleagă foarte bine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI