25 mai 2024 | 16:45

Cum s-a pozat Loredana Groza alături de Gică Hagi. Zâmbetul „Regelui’ spune tot. Foto de neratat

Monden
Cum s-a pozat Loredana Groza alături de Gică Hagi. Zâmbetul
Cum s-a pozat Loredana Groza alături de Gică Hagi

Imagini de colecție, cu „greii” scenei și fotbalului românesc, fac furori în mediul online. Fanii au reacționat imediat când au văzut cum s-a pozat Loredana Groza alături de Gică Hagi. Zâmbetul „Regelui” nu a trecut neobservat.

Imaginile ce au făcut furori în mediul online

Vineri, 23 mai 2024, greii fotbalului s-au întâlnit pentru un eveniment cu totul special. De la dineul „Generației de Aur” nu au lipsit Gică Hagi, Ilie Dumitrescu, Gică Popescu, Dan Petrescu, Miodrag Belodedici, Adrian Ilie, Giovanni Becali, Rivaldo sau celebrul Jose Mourinho.

Mai multe fotografii de la eveniment au apărut în mediul online, printre cele care au stârnit cele mai multe reacții fiind cea în care apar Gică Hagi și Loredana Groza.

Cum s-au pozat Loredana și Gică Hagi

Artista a atras toate privirile cu rochia roșie ce i-a pus în evidență silueta. Îmbrăcat într-un costum impecabil, „Regele” zâmbește larg lângă cântăreață. Fotografia a făcut furori în rândul internauților.

„Granzii României”, „Eleganță, stil, talent”, „Generația de AUR!”, „Zeii fotbalului alături de zeița muzicii românești..”, „L-ai zăpăcit cu pieptul tău!”, „A descoperit izvorul tinereţii” – sunt doar câteva dintre mesajele internauților.

Te-ar putea interesa și: Loredana Groza, de nerecunoscut fără machiaj și extensii. Cum arată când renunță la rochiile decoltate

Licitație caritabilă

Tricourile pe care le poartă jucătorii la meciul de adio al Generaţiei de Aur, ce are loc sâmbătă, pe Arena Naţională din Bucureşti, vor fi vândute la licitaţie. Pe articolele vestimentare vor fi autografele titularilor.

„Pentru că ştim deja ce interes uriaş a declanşat acest meci şi pentru că am avut şi o cauză nobilă ataşată evenimentului, ne-am dorit să spijinim Şcolile Generaţiei de Aur şi printr-o altă sursă, independent de tricourile de colecţie disponibile deja în magazinul nostru oficial. Astfel, am decis să organizăm această licitaţie în cadrul căreia pasionaţii vor putea pune mână pe veritabile piese de colecţie semnate chiar de jucătorii respectivi, după o seară care va rămâne definitiv în istoria fotbalului românesc.

Tot profitul din urma licitaţiei va merge către cauza noastră de suflet şi le mulţumesc de pe acum tuturor celor care se vor alătura şi vor contribui la un viitor mai bun pentru copiii care vor învăţa în şcolile în care am învăţat eu şi colegii mei”, a declarat Gheorghe Popescu.

Te-ar putea interesa și: Modul inedit în care Loredana Groza și-a făcut apariția în Capitală. Nimeni nu se aștepta să o vadă așa: “Țin minte că Răducioiu stătea deasupra mea”

Parteneri
Ilona Brezoianu s-a căsătorit cu iubitul ei! Primele IMAGINI de la eveniment
Redactia.ro
Primul domnitor român care şi-a dat viaţa pentru apărarea țării. Deși a luptat până la moarte împotriva ungurilor, este un personaj uitat de mulți
Click.ro
Ramona Gabor e mai FRUMOASĂ ca ORICÂND! Apariție SUPERBĂ în România, după ce s-a întors din Dubai
Vocea.biz
VIDEO&FOTO Noi imagini cu Putin, Kim, doi căței, un cal și o limuzină. „Ce drăguți sunt, păcat că or să ne arunce în aer pe toți”
Digi24
Fetița Elenei Udrea a terminat grădinița! Ce imagine a publicat Adrian Alexandrov / FOTO
Unica.ro
O românca are un Rolls Royce unic. Garajul ei valorează milioane de euro
EVZ.ro
Xtra Night Show. Petrecere de fițe în showbiz! Cristina Spătar și-a sărbătorit ziua de naștere la restaurantul lui Adrian Minune: ”A fost superb” / VIDEO
Spynews
Lege pentru românii care stau la curte. Vecinii nu sunt obligați
Capital.ro
Zodiile care au o vară magică, horoscop cu Mihai Voropchievici. "Unii au noroc în dragoste, alţii la bani"
Antena 3
Imagini adorabile cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley! Josephine a moștenit talentul muzical de la tatăl ei și e bucățică ruptă din mama ei
Avantaje
Anunț pentru pensionarii care NU AU PRIMIT decizia de recalculare a pensiei prin poștă. Ce au de făcut
Mediaflux
Xtra Night Show. Gabi Bădălău și iubita lui, Daria, interviu la dublu! Ce spune rusoaica sexy despre afacerist / VIDEO
Spynews.ro
Cum înregistrează telefonul mobil tot ce vorbim. Pe ce trebuie să apăsăm ca să dezactivăm microfonul
Realitatea.net
Un rapper cunoscut din România a murit la doar 22 de ani, după ce a intrat cu mașina într-un TIR
Antena 1
Cum a ajuns să se călugărească cea mai FRUMOASĂ femeie din România. Nimeni nu se aștepta ...
Impact.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?
Shtiu.ro