Cum s-a îmbrăcat Roxana Nemeș la un show din Turcia. Fosta concurentă Survivor i-a înnebunit pe străini

Cum s-a îmbrăcat Roxana Nemeș la un show din Turcia. Fosta concurentă Survivor i-a înnebunit pe străini
Cum s-a imbracat Roxana Nemes la un show din Turcia

Roxana Nemeș a făcut furori cu ultima sa apariție publică, la un show din Turcia. Fosta Faimoasă de la Survivor România 2021 a întors privirile tuturor bărbaților prezenți, cu ținuta sa fabuloasă, fiind perfectă de atuurile sale fizice. Cum a arătat blondina pe scenă.

Ținuta cu care Roxana Nemeș i-a cucerit pe turci la concert

Roxana Nemeș este considerată, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase și senzuale cântărețe din România. Cu un trup sculptat, parcă, de dalta zeilor, forme de invidiat și un chip de păpușă, blondina este perfect conștientă de faptul că atuurile sale fizice evidente atrag privirile celo din jur precum un magnet.

După perioada pandemiei, în care concertele și spectacolele artiștilor au fost reduse, pentru a preveni infectarea colectivă cu virusul COVID, Roxana Nemeș se bucură de faptul că s-a reîntors pe scenă și și-a reluat concertele și evenimentele.

Recent, fosta Faimoasă de la Survivor 2021 a făcut furori într-un resort de lux din Turcia, acolo unde a purtat o ținută extrem de senzuală, care i-a pus în valoare trupul perfect.

Deși echipa ei de dansastori a făcut o treabă excelentă, întreținând atmosfera, toți ochii au fost ațintiți asupra Roxanei, care a purtat un costum de scenă negru, din dantelă și plasă, care i-a complimentat formele de fotomodel.

„Să îi faci să stea acolo nu e ușor!”

Întrebată care sunt secretele sale pentru un show de cinci stele, Roxana Nemeș spune că este o muncă solicitantă pentru un artist să poată distra publicul. La ce trucuri apelează blondina:

„După atâția ani pe scenă, cred că e foarte important, în primul rând pentru un artist la început să nu aibă pic de trac.

Apoi, este foarte important felul cum te prezinți și show-ul pe care îl faci, dansul, echipa de dansatoare, band-ul. Este foarte importantă și comunicarea cu publicul.

Să îi faci să stea acolo nu e ușor. Să guste muzica și show-ul și să îi faci să danseze și să stea tot timpul cu mâinile sus, trebuie să comunici foarte mult cu ei și să fii ca ei.

Să fii foarte natural, dar mai ales să îți faci treaba din suflet, cu dragoste. Aspectul și ținutele pe care le porți contează foarte mult, mai ales pentru o femeie pentru că imaginea vinde foarte mult.”, a dezvăluit Roxana Nemeș, în exclusivitate pentru Wowbiz.