Cum s-a îmbrăcat Oana Roman la botezul fetiței lui Mihai Morar. Ce a observat toată lumea la ținuta ei

Cum s-a îmbrăcat Oana Roman la botezul fetiței lui Mihai Morar. Ce a observat toată lumea la ținuta ei
Oana Roman, în rochie corai și sandale negre la botezul fetiței lui Mihai Morar

Oana Roman a fost invitată la botezul fetiței lui Mihai Morar, iar vedeta a atras din nou toate privirile cu ținuta vestimentară pe care a ales-o și cu sandalele pe care a ales să le poarte. Ea a postat o fotografie pe contul personal de Instagram, unde fanii i-au comentat alegerile.

Oana Roman, în rochie corai și sandale negre la botezul fetiței lui Mihai Morar

Mihai Morar și-a botezat fetița recent și a ales pentru ea un nume neobișnuit: Roua. Evenimentul a avut loc în aer liber, în mai multe corturi. Ulterior, Mihai a postat pe Facebook următorul mesaj: „Roua, ești binecuvântare. Îți mulțumim. Cu dragoste, Mara, Cezara, Gabriela, Mihai.” De asemenea, vedeta a mai postat o fotografie cu o cană pe care a scris: „Tu ești oceanul dintr-o picătură. Tu ești Roua.”

La eveniment a fost invitată și Oana Roman, care a atras toate privirile cu ținuta pe care a ales-o. S-a îmbrăcat cu o rochie de vară de culoare corai, iar în picioare a purtat o pereche de sandale negre. Vedeta s-a fotografiat și a postat poza pe rețelele de socializare, unde a scris mesajul: „Azi s-a botezat Roua și am venit să petrecem în cinstea ei!”

Cei care o urmăresc pe Instagram au comentat alegerea Oanei Roman. „Frumoasă și tu, frumoase și sandalele care scot în evidență gleznele subțiri”, i-a scris o admiratoare.

„Îmi place rochița”, i-a mai scris cineva, în timp ce o altă admiratoare a comentat: „Superbe sandale. Nu știm cine este Roua.” Un alt internaut s-a băgat în seamă și a răspuns: „Roua este fetița lui Mihai Morar.”

Fotografia postată de Oana Roman pe contul personal de Instagram a strâns peste 2.300 de aprecieri.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI