Oana Roman, atac dur la familia lui Mario Iorgulescu: „A fost pe ascuns, să răspundă penal”

Oana Roman, atac dur la familia lui Mario Iorgulescu:
Oana Roman, atac dur la familia lui Mario Iorgulescu

Oana Roman a transmis un mesaj dur familiei lui Mario Iorgulescu, după ce aceasta l-a transferat la o clinică privată din Milano, deși medicii au recomandat să nu fie externat. Vedeta a precizat că modul în care a acționat familia Iorgulescu lasă loc de speculații, în condițiile în care totul s-a făcut pe ascuns.

Oana Roman, atac dur la familia lui Mario Iorgulescu

„Este evindent că acest băiat trebuie să răspundă pentru ce a făcut oricât de mult și-ar dori părinții lui să nu se întâmple asta. Mama lui a răbufnit, într-un fel o înțeleg, e copilul ei, orice mamă suferă. Nu îmi place să speculez. Poate acolo are mai multe șanse de supraviețuire, e posibil ca motivul principal să fie acesta. Nu oricine își permite acest transfer, acolo costă foarte mulți bani.

Vorbim despre o persoană acuzată oficial într-un dosar în care vorbim de 3 infracțiuni și pentru care el trebuie să facă pușcărie. Am citit că s-a făcut tardiv începerea urmăririi penale. Cred că trebuia să se întâmple din prima zi. Dacă nu era în situația asta critică, clar era în arest sau control judiciar și nu avea voie să plece din țară.

Dacă cineva spune că a fost scos din spital ca sa fie scăpat, nu e aberant. Ar fi fost ok ca părinții să dea un comunicat în care să explice, nu să o facă pe șest, pare că au făcut-o pe ascuns. Lasă loc de suspiciuni. Oricât și-ar dori să îl scape, nu au cum. Vreau să cred că un om care a făcut așa ceva, oricine ar fi el, trebuie să răspundă. Faptele sunt foarte grave. Trebuie să își asume cumva situația asta. Dacă ar fi luat măsuri mai devreme, poate lucrurile ar fi stat altfel”, a declarat Oana Roman la Pro TV, după ce Mario Iorgulescu a fost transferat de la Spitalul Elias la o clinică privată din Italia.