Cum s-a îmbrăcat Mihai Petre la Asia Express. Toți au râs de el la Antena 1

Cum s-a îmbrăcat Mihai Petre la Asia Express. Toți au râs de el la Antena 1
Cum s-a îmbrăcat Mihai Petre la Asia Express? A fost nevoit să poarte asta

Mihai și Elwira Petre sunt unul din cele mai bune echipe din Asia Express, lucru mărturisit de toți coechipierii lor din proiectul de aventură. Cei doi au fost puși într-o situație aparte pe care și-o vor aminti cu siguranță toată viața. Ce au fost nevoiți să poarte? Vestimenația lui Mihai Petre a surprins pe toată lumea.

Asia Express sezonul 4: vestimentația lui Mihai Petre a stârnit hohote de râs

Mihai și Elwira Petre fac parte din echipele cele mai puternice din acest sezon. Toți concurenții se feresc să ajungă la separeu cu ei și chiar cei care au plecat au susținut că ei doi vor ajunge în finală. Aceștia se descurcă fantastic la căutarea de cazare, dar și la autostop, fiind printre primele echipe care reușesc să plece de la start.

Iată că ediția recentă i-a adus într-o postură pe care n-ar fi crezut-o. Puțini s-au gândit că îl vor vedea pe celebrul dansator într-o astfel de costumație. Deși cunoscut ca fiind tăios, aprig și foarte serios, de această dată a stârnit hohote de râs în rândul celor aflați pe platourile de filmare.

Concurenții au avut de ales câteva costume de sărbătoare, iar Mihai s-a gândit că i s-ar potrivi cel mai tare cel de pui. Vedetele care au acceptat provocarea Asia Express au fost nevoite să meargă în aceste costume prin oraș, acolo unde aveau să caute persoane și să-și facă o fotografie cu ele într-o zonă indicată de Irina Fodor.

„Măcar să par mai prietenos”

Fostul jurat de la ‘Românii au talent’ a vrut să fie special, așa că a ales un costum spectaculos ce le-a adus zâmbetul pe buze colegilor lui. ”Îmi iau puiuțul ăsta măcar să par mai prietenos”, a spus Mihai Petre la Asia Express în timp ce își alegea costumul cu care va defila pe stradă.

În timpul acesta, soția nu putea să se abțină din râs. Ea a mărturisit că abia se poate stăpâni atunci când se uită la partenerul ei. Costumul lui Mihai Petre a fost desigur îndelung comentat. Lidia Buble a susținut că ea pusese ochii inițial pe acea ținută, dar a precizat că dansatorului îi stă cu siguranță mult mai bine.

”Nimeni nu se aștepta ca Mihai Petre să se îmbrace în halul ăsta fără de hal”, a spus Lidia Buble despre ținuta lui.

Cuplul are șanse mari să ajungă în finală, iar ceilalți coechipieri rămași în joc se tem de organizarea și pregătirea lor sportivă care îi ajută enorm în probe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI