18 apr. 2021 | 18:51

Cum s-a îmbrăcat Loredana Groza în vacanța din Miami. Toți au văzut-o așa

Monden
Cum s-a îmbrăcat Loredana Groza în vacanța din Miami. Toți au văzut-o așa
Loredana Groza, apariție incendiară la Miami

Loreadana Groza a atras toate privirile în vacanța sa din Miami. Cum a ales să se îmbrace celebra divă? Juratul de la „X Factor” a fost așa la un restaurant renumit. Fanii au reacționat imediat cum au văzut fotografiile.

Loredana Groza, apariție de senzație în vacanța din Miami

Loredana Groza a devenit rapid una din vedetele care primește destul de multe critici, dar cu toate astea se pare că diva nu-și bate capul prea tare și-și trăiește viața în cel mai plăcut mod posibil.

Diva muzicii românești are ceva pus deoparte, pentru că fanii au observat că în tot acest an deși nu a mai avut niciun spectacol s-a bucurat de multe vacanțe. Blondina se află acum în Miami unde se bucură de vreme însorită și de cele mai frumoase peisaje.

Nu au lipsit nici fotografiile sexy cu care diva se laudă ori de câte ori poate! Fanii au luat-o imediat la ochi și au continuat să critice postura în care se pune, mult prea deocheată în privirile lor.

„La o altă vârstă da…. dar ai fată mare las-o pe ea să fie cea mai frumoasă!!!”, i-a transmis o persoană. Alta a fost însă impresionată: „Ce faci de intinerești? Superbă!”. Peste 8.000 de aprecieri în doar câteva ore.

Desigur că nimic nu o oprește pe cântăreață să își trăiască diva exact cum dorește, așa că dă la o parte cuvintele grele ale unor internauți și se bucură de fiecare clipă. Solista are o foarte mare grijă la imaginea sa și profită de orice moment liber pentru a merge la sală. De asemenea, face yoga, are o alimentație echilibrată și e mereu atentă la orele de somn.

Ce spune un specialist despre chipul Loredanei?

Celebra blondă a fost de nenumărate ori acuzată că a abuzat de măestria medicilor esteticieni. Iată că acum avem și părerea unul specialist despre intervențiile acesteia.

„Noi nu știm de ce a considerat să facă acest statement, dacă a fost agasată, poate abuzată într-un fel și poate mulți au fost prea curioși. Eu o felicit pe Loredana pentru că întotdeauna a fost atentă cu esteticul și cu aspectul conform vârstei. Dacă ne uităm pe fotografii, din fotografii eu observ că există îmbunătățiri la nivelul sprâncenelor, pleoapei superioare, buzelor, nasului, al liniei mandibulare. Cum au fost aduse aceste îmbunătățiri, acest lucru se stabilește când pacientul este față în față cu chirurgul și fiecare pacient beneficiază de confidențialitate absolută”
Nico Ferariu, chirurg estetician (Sursa: alephnews.ro)

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Filmul care rupe netul. Netflix dă lovitura cu un thriler profund
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Românii, obligați să dea BANII ÎNAPOI. Vor plăti integral, plus 15%. Iohannis a semnat azi
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro