Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de Crăciun. Ce a ales soția președintelui

Carmen Iohannis a fost la biserică, în Sibiu, sâmbătă, în ziua de Crăciun, la slujbă. Soția președintelui a avut o apariție inedită, purtând ceva ce nu a mai purtat niciodată. Ea a adoptat un cu totul alt stil decât cel cu care a obișnuit până acum în aparițiile sale publice. Ea a avut o apariție inedită.

Cum a apărut Carmen Iohannis de Crăciun

Deși a obișnuit publicul să apară în rochii scurte și în culori aprinse, prima doamnă a ales cu totul altceva pentru ziua de Crăciun din acest an. Din cauza temperaturilor scăzute, Carmen Iohannis a purtat un palton lung într-o culoare închisă. Ea a pus și o eșarfă rosie și a accesorizat ținuta cu o geantă de umăr în aceeași culoare. Alături de președinte, prima doamnă a participat la slujba din prima zi de Crăciun.

„Vă doresc tuturor Crăciun fericit, linişte şi pace în familie! Naşterea Domnului să vă aducă şi linişte în suflet şi să trecem cu bine peste această perioadă grea! Vă doresc Sărbători fericite!”, a spus preşedintele Klaus Iohannis, după ce a ieșit de la slujba de Crăciun alături de soția sa.

Prima doamnă uimește prin aparițiile sale

Cu doar două luni în urmă, Carmen Iohannis a ales să participe alături de soțul ei la o slujbă religioasă și a apărut într-o ținută care a atras toate privirile. A purtat atunci o rochie albă până la genunchi, cu mâneci trei sferturi și o pereche de sandale cu toc, albastru închis.

Carmen Iohannis a purtat ochelari de soare și a mers alături de șeful statului la slujba de inaugurare a Catedralei Evanghelice din Sibiu.

Anul acesta, la începutul anului școlar, Carmen Iohannis a purtat o ținută la care a pus un accesoriu în valoare de 1.300 de lei.

Ea a purtat o geantă Burberry Lola, al cărei preț este peste 1.300 de euro.