Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală. Ținuta care i-a impresionat pe cei prezenți

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală. Ținuta care i-a impresionat pe cei prezenți
Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis în prima zi de școală?

Carmen Iohannis a surprins plăcut încă o dată toți elevii. Cum s-a îmbrăcat aceasta în prima zi de școală? Ținuta sa i-a impresionat pe cei prezenți. Fanii Primei Doamne se așteptau ca ea să nu se dezică de piesele vestimentare preferate.

Carmen Iohannis a ales o ținută superbă în prima zi de școală

Deși a venit toamna, meteorologii au indicat încă cel puțin o săptămână de temperaturi chiar foarte bune pentru perioada în care ne aflăm. Carmen Iohannis a profitat de gradele în plus de care avem parte și a îmbrăcat o rochie cu motive florale în prima zi de școală.

Aceasta a decis să poarte ceva ce o definește și a ales o ținută veselă și cu culori aprinse, iar în picioare a purtat o pereche de sandale fine. Prima Doamnă este o apariție extrem de discretă și niciodată nu a ieșit în evidență cu anumite piese, ci a mers în general pe clasic.

Ce au spus cârcotașii?

Soția președintelui României a început cu mare veselie prima zi din anul școlar 2021- 2022, după cum arată pozele postate pe rețelele de socializare.

Aceasta s-a fotografiat cu elevii săi în afara liceului, dar și în clasă. Câțiva dintre internauții cârcotași au subliniat faptul că niciunul dintre elevi nu avea uniformă. În tabăra cealaltă sunt românii care au urat tuturor învățăceilor un an școlar cât mai bun și răbdare părinților lor pentru ceea ce va urma. 

„Mult succes în continuare stima și respect”, „Dar uniformă?? Priviți ținutele, domnișoarelor????”, „Mult succes elevilor, dascălilor și multa răbdare părinților!!”, au fost câteva din comentariile internauților.

„Este o femeie absolut cu picioarele pe pământ”

Un designer cunoscut a venit cu detalii asupra stilului Primei Doamne. Acesta a spus că într-o apariție a purtat o fustă mult prea scurtă.

„Este o doamnă foarte drăguţă, foarte simpatică, este o femeie absolut cu picioarele pe pământ, nu are fiţe deloc. Are însă nişte fixuri pe care nu i le poate schimba nimeni, dar cred că, până acum, ea a făcut cea mai bună imagine României dintre primele doamne pe care le-am avut.

Fusta prea scurtă, da, dar în unele cazuri, când iese în particular, chiar dacă este fotografiată, fusta poate fi şi exagerat de scurtă. Când însă este într-o întâlnire oficială, atunci de multe ori a avut ţinute foarte frumoase, uneori poate mi-aş fi dorit un pic mai elegant, mai rafinat, dar, per total, mie mi-a plăcut”, a declarat creatorul de modă Stephan Pelger în 2015, potrivit click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI