Cum s-a îmbrăcat Andreea Berecleanu la botezul colegei ei de la Antenă. A strălucit la propriu FOTO

Cum s-a îmbrăcat Andreea Berecleanu la botezul colegei ei de la Antenă. A strălucit la propriu FOTO

Andreea Berecleanu și soțul ei au participat în weekend la evenimentul de renume care a adunat multe vedete și nume grele de la noi. Mai exact, prezentatoarea TV de la Antena 1 și-a făcut simțită prezența la botezul colegei sale de trust. Alessandra Stoicescu și Sergiu Constantinescu și-au botezat sâmbătă fetița, iar momentul a fost unul încununat de foarte multe suprize, dar mai ales apariții de personalități.

Cum s-a îmbrăcat Andreea Berecleanu la botezul colegei ei de la Antenă

Cum s-a îmbrăcat Andreea Berecleanu la botezul colegei ei de la Antenă. A strălucit la propriu FOTO

Alessandra Stoicescu a decis să facă botezul micuței Sara Maria, la trei luni de la nașterea fetiței, iar slujba de creștinare a avut loc la Parohia Sfânta Vineri Pajura. De asemenea, părinții spirituali ai acesteia au fost primarul Capitalei, Gabriela Firea, împreună cu soțul ei.

„Îmi doresc să fie sănătoasă și să aibă viață lungă, să fie norocoasă și o văd că e deja norocoasă la ce zi frumoasă e. Sunt extrem de emoționată, recunosc. Ea e cumințică până acum”, spunea Alessandra Stoicescu, cu puțin timp înainte de botezul fiicei sale.

Andreea Berecleanu, ținută strălucitoare la botez!

Printre invitații de marcă s-au numărat și colegi ai prezentatoarei TV, dar și personalități politice, cum ar fi Viorica Dăncilă. Fostul premier le-a oferit tuturor o apariție surpriză, după ce s-a și fotografiat împreună cu lumea prezentă, cum ar fi Adrian Năstase sau Mircea Geoană. Evenimentul a fost unul la care Andreea Berecleanu, însă, a strălucit, la propriu, pentru că a îmbrăcat o ținută foarte elegantă. Totuși, pentru slujba de botez aceasta a optat la o altă garderobă, pentru că a venit îmbrăcată cu o rochie ceva mai lungă, așa cum o cere ritul bisericesc.

„Ieri, botez și nuntă în aceeași zi. Două evenimente minunate, două familii fericite, care nu se cunosc între ele, dar au sărbătorit în aceeași zi. Cum să facem să ajungem în ambele locuri, când invitațiile sunt la aceeași oră? Am făcut un tur de forță și am reușit. Cu mare bucurie. Bun venit în lumea creștină, Sara Maria Francesca, fetița colegei mele Sandra Stoicescu și a lui Sergiu Constantinescu!”, a scris vedeta, pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI