Cum arată fosta iubită a lui Ion Țiriac la 51 de ani. Ea i-a dăruit afaceristului doi copii superbi!

Cum arată fosta iubită a lui Ion Țiriac la 51 de ani. Ea i-a dăruit afaceristului doi copii superbi!
Ion Țiriac a avut o relație de nouă ani cu Sophie Ayad

Sophie Ayad (51 de ani) este mama a doi dintre copiii lui Ion Țiriac, Karim (24 de ani) și Ioana (21 de ani). Jurnalistă de origine egipteană, Sophie l-a cunoscut pe fostul tenisman român la Munchen, în urmă cu 28 de ani. La acea vreme, Țiriac desfășura deja afaceri importante în Germania. Sophie Ayad și Ion Țiriac au avut o relație timp de 9 ani, dar sunt în continuare într-o relație excelentă.

Ion Țiriac are trei copii făcuți cu două femei. Și este un tată foarte atent

„Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri… Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire (…) Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și pentru copii”, spunea Sophie Ayad pentru GSP în urmă cu mai mult timp.

La 51 de ani, Sophie Ayad și-a păstrat șarmul intact. Și este și o mamă model pentru Karim și Ioana, care au crescut alături de ea, la Monte Carlo. Sophie locuiește în prezent la Miami, alături de fiica ei, care studiază jurnalismul peste ocean. Și se poate vedea că este foarte atentă atunci când apare în public. Este mereu foarte bine aranjată și dovedește că are puterea de a învinge trecerea anilor. Lucruri pe care le-a demonstrat și zilele trecute, când a participat la inaugurarea unui restaurant în Florida.

Ion Țiriac mai are un fiu în afara celor doi copii cu Sophie Ayad. Este vorba despre Ion Ion Țiriac, 43 de ani, care a și preluat o parte dintre afacerile tatălui său. Țiriac jr. este în prezent într-o relație cu jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI