26 apr. 2024 | 13:15

Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat

Monden
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat
Cum s-a filmat Delia în parc. Nu a mai ţinut cont de nimic, imagini de neratat

Delia, apariție de senzație în parc. Vedea surprinde din nou și dovedește că nu ține cont de nimeni și nimic atunci când vine vorba despre ea. A lăsat frâu liber imaginației și s-a filmat așa în plină zi. Cum a putut să apară celebra artistă în public.

Delia, apariție de senzație pe Internet

Delia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară, care se bucură de un succes formidabil în plan profesional. Este apreciată de o mulțime de oameni pentru talentul său și face furori ori de câte ori urcă pe scenă.

Este cu adevărat un artist complet, care știe să intre la inimile oamenilor și face show de zile mari cu fiecare apariție. Este nonconformista și nu ține cont de părerile celor din jur, având în vedere că are un stil vestimentar aparte, cu care atrage atenția.

Delia Matache e foarte activă în mediul online, unde fanii o urmăresc cu plăcere și ard de nerăbdare să afle ce mai este nou în viața ei. Postările sale sunt pe măsura atitudinii și atrag, uneori, critici, dar alteori sunt foarte apreciate.

De data aceasta, vedeta a reușit să surprindă din nou. S-a filmat în parc, în plină zi, în timp ce dansa și se simțea bine și a urcat imaginile la Insta Story. Cu o ținută lejeră, supradimensionată, așa cum îi place să poarte, s-a lăsat dusă de val și s-a mișcat pe ritmurile unei piese pe măsură.

Demonstrează, încă o dată, că este reală și relaxată. Nu îi pasă de ce spun ceilalți și tot ce contează este să se simtă bine. Astăzi, Delia și-a început ziua cu o plimbare prin parc și o porție de alergare. Are un stil de viață activ și îi place foarte mult să facă mișcare ori de câte ori are timp.

Delia, mare iubitoare de sport

Despre Delia se știe că are o formă fizică de invidiat, un aspect care a stârnit interesul publicului. Prezența sa frecventă în emisiunea „iUmor” a adus în prim-plan momente în care artista se bucura de diverse gustări. Nu se abține de la nimic și servește orice, oricând, ceea ce îi face pe mulți să se întrebe ce secret ascunde.

În ciuda aparențelor, Delia a mărturisit că nu își impune restricții atunci când vine vorba de mâncare, respingând ideea de a urma diete stricte sau cure de slăbire. Cu toate acestea, modul său de a-și menține formele pare să fie un mister pentru mulți.

Secretul, după cum a dezvăluit cântăreața, stă în echilibrul pe care îl practică între plăcerile culinare și activitatea fizică intensă. Este foarte pasionată de mișcare și nu ratează nicio ocazie de a călători pe munți sau orice altă formă de a face sport.

Contrar așteptărilor, Delia nu adoptă regimuri alimentare restrictive sau cure drastice de slăbire. În schimb, ea își menține silueta prin intermediul sportului, folosind sportul pentru a compensa excesele din alimentație. Astfel, reușește să nu ia în greutate și să arate exact ca în tinerețe.

„Nu sunt adepta unui regim de slăbire, fac sport zilnic, mănânc tot ce îmi doresc, dar nu în cantități mari, încerc să nu exagerez”, a declarat jurata de la Antena 1 într-un interviu acordat revistei VIVA.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Noi amenzi pentru șoferi. Polițiștii fac controale amănunțite în această perioadă
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
OBLIGATORIU pentru proprietarii de apartamente. Legea e pentru toată lumea
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
OBLIGATORIU în a doua ZI de PAȘTE! Cum ai NOROC toată viața
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro