Cum s-a făcut Sore de râs în Covasna: ”Oamenii treceau si râdeau. Eram plină de spume”

Cum s-a făcut Sore de râs în Covasna: ”Oamenii treceau si râdeau. Eram plină de spume”
Cum s-a facut Sore de ras in Covasna

Înainte de a pleca în Tenerife să filmeze un videoclip, Sore a avut parte de întâmplare de-a râsu` plânsu`. Aceasta a mers împreună cu niște prietene ale sale în localitatea Comandău, județul Covasna, dar, din cauza unei imprudențe, era să rămână acolo.

Cum s-a făcut Sore de râs în Covasna

Sore a povestit toată întâmplarea prin care a trecut în cadrul emisiunii Teo Show, de la Kanal D. Aceasta a povestit cum și-a pierdut chiele mașinii în zăpadă, în timp ce se fotografia, fapt pentru care era cât pe ce să nu aibă cu ce se întoarce acasă. În plus, pentru a găsi cheia, aceasta, dar și prietenele sale au fost nevoite să grebleze zăpada ore bune, până când, într-un final cheia a fost găsită.

”Am fost la munte cu fetele, am fost in satul Comandau, judetul Covasna. Am facut poze si peste 24 de ore trebuia sa plecam, Eu tot căutam cheile mașinii si mi-am dat seama ca in rochia mea de tull am pus cheia intre picioare, Iar cheia a cazut. Am cautat cheia, am vizualizat locul, am luat greblele cu coada lunga, si am dat la grebla. Oamenii treceau si râdeau. Eram plină de spume. La final, Ruxi, prietena mea, a greblat și a găsit cheia”, a povestit Sore pățania cu pricina.

A filmat un videclip în Tenerife

Cât despre proiectele sale pe 2021, aceasta a spus că a filmat un videoclip în Tenerife, iar peisajul a fost pe placul ei.

”Apoi am plecat în Tenerife, nu am mai fost nicioadată acolo. Este superb. În Tenerife exista în varful unui vulcan inactiv zăpada. Era cald, erau 20 de grade. Am filmat, am condus o masina foarte veche, dar avea geamuri electrice. Noi acum 50 de ani nu aveam nimic electric. La intoarcere, am facut escala in Spania, vreme de 5 ore. Era pustiu, totul inchis, am dat doar de doua magazine dutyfree”, a mai povestit Sore la Teo Show.

Sorina Mihalache, alias Sore, s-a născut la data de 3 noiembrie 1989, în București. Aceasta este o actriță de televiziune, dansatoare, dar și cântăreață de muzică pop și pop-rock. Sore a devenit cunoscută publicului larg odată cu distribuirea sa în serialul ”Pariu cu viața”. Aceasta mai deține și un brad de haine și are o fetiță pe nume Erin. Sore nu este căsătorită cu tatăl fetiței ei, pe nume Mircea, deși aare o relație de mai mulți ani cu acesta.

„Mie îmi place mai mult să fiu ”iubita” decât ”soție„. Și eu, și Mircea nu suntem fanii evenimentelor mari”, a spus Sore când a fost întrebată de nuntă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI