Sore a trăit o mare dezamăgire. Vedeta și-a deschis sufletul în fața fanilor, înainte de Crăciun

Sore, dezamăgire înainte de Crăciun. Ce le-a povestit fanilor?

Sore este una din persoanele publice care în ciuda succesului a abordat cu mare discreție subiectele sensibile precum familie, copilărie sau prieteni. Acum, actrița vine cu o poveste despre una din dezamăgirile mari de care a avut parte în preajma sărbătorilor de iarnă.

Sore și-a deschis sufletul în fața fanilor. De ce dezamăgire a avut parte înainte de Crăciun?

Celebră pentru rolul din unul din cele mai iubite seriale românești – Lala Band – artista și-a adunat o comunitate superbă în mediul online. Cântăreața se bucură de sprijinul lor de fiecare dată, iar internauții abia așteaptă să o cunoască din ce în ce mai bine. E vremea cea mai frumoasă a anului, iar în prag de sărbători mulți își aduc aminte de cum se petreceau lucrurile în copilărie în această perioadă plină de speranță.

Pentru a se apropia din ce în ce mai mult de cei care o urmăresc pe rețelele de socializare solista le-a povestit chiar un moment trist pe care l-a avut la această vârstă care i-a marcat întreaga viață. Blondina le-a detaliat fanilor că a aflat poate prea devreme faptul că nu există Moș Crăciun pentru că asta a făcut-o să privească altfel momentele deosebite.

Tânăra mămică a susținut că după ce i-a scris moșului faptul că-și dorește o chitară, un domn de la magazinul de specialitate a sunat pe numărul familiei și astfel și-a dat seama că părinții ei se fac vinovați de cadourile de sub brad. Pentru ea magia Crăciunului înseamnă mult, lucru pe care încă încearcă să-l păstreze pentru micuța sa.

„Aș vrea să vă povestesc o întâmplare care mi-a marcat copilăria”

”Aș vrea să vă povestesc o întâmplare pe care n-am uitat-o și care mi-a marcat copilăria. Și anume, îmi doream o chitară, eram în decembrie, așa că îi scrisesem scrisoarea lui Moș Crăciun. Și într-o zi, nu cu mult înainte de 24 decembrie, sună telefonul fix. Și domnul de pe cealaltă parte a linii telefonice mi-a zis: ”Alo, bună ziua, doamna Mihalache? Și eu am zis că da. Atunci el a spus că sună în legătură cu chitara pentru cea mică.

În momentul acela am simțit că mi s-a năruit un vis, adică ce, sună cineva de la Polul Nord în legătură cu chitara mea? Aia a fost ziua în care magia lui Moș Crăciun mi s-a năruit, eu acum îmi doresc ca această magie să dureze foarte mult timp pentru Erin”, a povestit Sore pe pagina sa oficială de Instagram. Deși a întâmpinat pe toată lumea cu un zâmbet, în privirea ei se citea tristețea de odinioară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI