Cum s-a distrat Nicole Cherry în club, cu puțin timp înainte să nască. Mulți fani au fost uluiți

Cum s-a distrat Nicole Cherry în club, cu puțin timp înainte să nască. Mulți fani au fost uluiți
Nicole Cherry, distracție maximă în club. Cum s-a afișat viitoarea mămică?

Nicole Cherry nu ține cont de statutul de mămică și se distrează pe cât se poate la finalul verii. Aceasta a fost recent prezentă în club. Mulți au fost uluiți să o vadă pe tânăra viitoare mamă astfel.

Nicole Cherry, distracție maximă în club. Vedeta este în al treilea trimestru de sarcină

Nicole Cherry nu ține cont de statutul de viitoare mămică și susține că se simte excelent, așa că duce o viață foarte aproape de cea de dinainte să rămână însărcinată. Celebrul rapper Tyga a venit în Capitală, iar solista noastră nu putea să rateze o astfel de ocazie. Deși urmează să nască în această toamnă, tânăra nu uită că trebuie să se mai și distreze.

Solista a dansat și s-a distrat în club alături de un grup de prietene și de tatăl fetiței sale. Hit-urile lui Tyga au făcut-o să nu stea locului aproape deloc. Toată lumea bună a Bucureștiului a fost prezentă noaptea trecută într-un club de fițe cunoscut, iar tocmai cea mai tânără mămică din showbiz nu putea să lipsească.

Aceasta a îmbrăcat o rochie neagră care i-a avantajat formele actuale și a dat startul distracție imediat ce muzica a început. Florin Popa, iubitul său, a fost mereu în preajma ei, fiind foarte grijuliu cu cea care urmează să-i aducă pe lume primul său copil.

“Mă simt foarte bine, sunt fericită”

Vedeta a mărturisit în repetate rânduri că se simte excelent în această postură și că cel mai probabil datorită tinereții sale lucrurile sunt cu mult mai ușoare. Nicole e fericită că nu a avut parte de o sarcină toxică și că poate face tot ce își dorește. Mai mult decât atât, ea chiar a avut o primă prezentare de modă în urmă cu câteva săptămâni.

“Mă simt foarte bine, sunt fericită. Prima prezentare de modă o am chiar în această seară, e un moment foarte important pentru mine. Este o colecție de vară, cumva zeițele se reinventează în această vară, avem ținute foarte lejere, culori foarte frumoase care, eu cred, că se pot purta atât la plajă, dar și, de ce nu, într-o seară foarte frumoasă în Grecia, Santorini, oriunde în Grecia”
Nicole Cherry (Sursa: ciao.ro)

De asemenea, solista a mai subliniat că nimic nu a fost o greșeală, ci totul a fost planificat ca la carte. Ea și partenerul său au stabilit că este momentul oportun să devină părinți. Nicole a declarat că i-a plăcut dintotdeauna ideea de a fi mamă tânără.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI