Cum s-a distrat Cristi Borcea alături de Valentina Pelinel. Apariție surpriză în vacanța de pe litoral

Cum s-a distrat Cristi Borcea alături de Valentina Pelinel. Apariție surpriză în vacanța de pe litoral
Cum s-a distrat Cristi Borcea alaturi de Valentina Pelinel. Aparitie surpriza in vacanta de pe litoral

Cristi Borcea și-a luat marea familie și a plecat la mare, mai exact în stațiunea Olimp, unde deține un hotel de patru stele. După ce s-a relaxat câteva zile în Turcia, omul de afaceri a considerat că merită o vacanță prelungită, așa că a plecat cu șase dintre copiii lui și cu aleasa inimii, Valentina Pelinel, pe litoralul românesc.

Cum s-a distrat Cristi Borcea alături de Valentina Pelinel

Din pozele postate de frumoasa Valentina Pelinel, putem deduce că este foarte fericită cu Cristi Borcea, bărbatul care i-a dăruit trei copii – două fetițe gemene – Indira Maria şi Rania Maria, în vârstă de 2 ani şi 5 luni, şi un băiat, Milan Cristian, care are 5 ani.

Cristi Borcea a plecat cu familia la mare

Poate una dintre cele mai reușite fotografii este cea postată de Valentina Pelinel în care apare alături de Cristi Borcea și fiicele lui,

„Cu fetele lui”, a scris Pelinel în dreptul pozei postate pe rețelele de socializare.

În imagine apar Melissa, în vârstă de 18 ani, din prima căsătorie cu Mihaela Borcea, gemenele de 2 ani şi 5 luni – Indira Maria și Rania Maria, Gloria, fetiţa din a doua căsătorie cu Alina Vidican, care a împlinit 6 ani, şi Carolyn, de 14 ani, fructul iubirii dintre Cristi Borcea și avocata Simona Voiculescu

.

 

Valentina Pelinel este foarte încântată de vacanțele la Olimp

„Ne petrecem o mare parte din vară la Olimp, la hotelul nostru. Ne place, că e liniştit. Mergem la plajă, ne jucăm, fetele mai mari se joacă şi cu cei mici, aşa e drăguţ! Noi ne pozăm când cu fetele, când cu băieţii, când cu toţi, avem o familie mare şi frumoasă. Se înţeleg bine toţi copiii, iar tati e fericit că are toţi copiii alături de el şi este foarte mândru de ei! Toţi copiii au moştenit părul de la Cristi, inclusiv gemenele, nu doar fetele mai mari, eu am părul moale. Ele au toate un păr superb! Noi stăm acum la mare, dar suntem mai mereu pe drumuri, mai venim, mai plecăm din Bucureşti, suntem ocupaţi cu business-urile”, a mărturisit Valentina Pelinel pentru Click!.

Valentina Pelinel radiază de fericire de când a devenit mama a trei copii. Vedeta spune că se simte împlinită și binecuvântată de Dumnezeu, pentru o așa viață frumoasă.

„Nu sunt doar împlinită, sunt fericită și mă simt, efectiv, binecuvântată cu aceste minuni din viața mea. Și până nu trăiești această experiență, nu ai cum să o evaluezi de la distanță”, a declarat frumoasa blondină.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI