Cum s-a dat de gol fiica lui Traian Băsescu, atunci când s-a vaccinat. Trăiește din banii statului pe un salariu impresionant

Cum s-a dat de gol fiica lui Traian Băsescu, atunci când s-a vaccinat. Trăiește din banii statului pe un salariu impresionant
Salariul Elenei Băsescu, angajată la Camera Deputaților

Elena Băsescu s-a dat de gol că este angajată la Camera Deputaților după ce a urcat pe Facebook o imagine cu ea în timp ce i se administra serul anti-COVID-19.

Elena Băsescu, angajată la Camera Deputaților. S-a dat de gol la vaccin. Ce salariu are

Elena Băsescu, fost europarlamentar, a mers zilele trecute să se imunizeze la Parlament. Fata cea mică a fostului președinte a putut fi vaccinată la acest centru pentru că este angajată a legislativului, în prezent fiind consilieră la Comisia de Afaceri Europene.

Miercuri, ea a publicat pe contul de Facebook o imagine cu ea în timp ce era vaccinată, la Parlamentul României – Camera Deputaților. Unii internauți au atacat-o, acuzând-o că a sărit rândul la vaccinare, dar prezența acesteia în Parlament e explicată prin faptul că este angajată a legislativului României.

Surse din instituție au dezvăluit pentru Antena 3 că Elena Băsescu a fost angajată până la terminarea fostei legislaturi la grupul Partidului Mișcarea Populară. Mai apoi, fiind angajată pe o perioadă nedeterminată, a ajuns să fie consilieră la Comisia de Afaceri Interne, de vreme ce PMP nu a mai trecut pragul. Conform sursei citate, ea ar avea un salariu de aproape 6.000 de lei lunar.

Elena Băsescu a candidat toamna trecută pe listele PMP pentru un loc de deputat în Constanța, dar partidul nu a fost votat de oameni. Potrivit ultimei declarații de avere, mezina familiei Băsescu a primit în 2019 doar indemnizație de creștere copil și alocații, plus pensiile alimentare, care s-au ridicat la 60.000 de lei, în timp ce indemnizația la 38.000 de lei.

Intrarea în politică

Înainte de a-și face cunoscută prezența în politică, Elena Băsescu și-a lămurit de la început colegii că, înainte de a fi fata lui tata, este o tânăra ambițioasă, care știe ce vrea.

„Dragi colegi, dragi prieteni, am crescut în acest partid și doresc să devin om politic în Partidul Democrat Liberal. Chiar dacă mă numesc Băsescu, nu sunt mai mult decât o simplă tânără, ca și voi. În Statele Unite ale Americii, nimeni nu i-a imputat actualului președinte că este băiatul lui tata”, este discursul ei din PDL.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI