11 oct. 2023 | 17:09

Cum s-a angajat Amalia Enache la Pro TV: ‘Ce zici de fața asta?’. Imagini rare cu vedeta TV de la 22 de ani FOTO

Monden
Cum s-a angajat Amalia Enache la Pro TV: ‘Ce zici de fața asta?’. Imagini rare cu vedeta TV de la 22 de ani FOTO

Amalia Enache este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare. De mai bine de câțiva ani, aceasta prezintă știrile PRO TV.  Invitată la podcastul Lucruri Simple, vedeta a vorbit despre cum și-a început cariera. Iată ce spune celebra prezentatoare!

Motivul pentru care Amalia Enache nu cântă

Amalia Enache a răspuns deschis la întrebările adresate de către Horia Brenciu. În cadrul podacstului, vedeta a mărturisit că nu obișnuiește să cânte. Printre motivele care nu au făcut-o pe prezentatoare să se apropie de muzică se numără și lipsa orelor de educație muzicală.

”Eu sunt acel invitat care nu cântă. Eu nu știu nicio notă muzicală, am făcut școala la țară până în clasa a 8a. Proful de sport ne preda și muzica, nu am făcut în viața mea nicio oră de muzică!”

”La cum vorbești, tu trebuie să te faci jurnalist”

Vedeta mărturisește că încă de mică tatăl său i-a insuflat pasiunea pentru jurnalism. La început, Amalia Enache susține că avea ceva dubii în legătură cu ce presupune această meserie.

”Eu nu am înțeles ce vrea de la mine. După Revoluție apăruse povestea asta cu jurnalismul, asta pe la 12, eram mică, iar pe la 14 ani mi-a spus tata ”La cum vorbești, tu trebuie să te faci jurnalist”. Apăruseră oamenii care vindeau jurnale la colțul străzii, la semafor, iar eu credeam că ăia sunt jurnaliști. Și mă gândeam ”Păi eu învăț bine, cum să vrea să fiu așa ceva?”. Eu puteam să fiu și doctor.Aveam gândul acela de a salva, mereu mă gândeam la bunica mea care era la pat și mai mergeam să îi dau apă din când în când, eram mică..”

Citește și: Fiica Amaliei Enache își face debutul pe marele ecran: “A primit acest rol de luptător pentru curățenia parcurilor”. Când apare filmul Superpietonii Zurli EXCLUSIV VIDEO

Când și-a început Amalia Enache meseria?

Cu timpul, a reușit să înlăture aceste dubii și să facă primii pași spre acest domeniu. Astfel că, la vârsta de 19 ani, Amalia Enache activa în presa locală.

”Da, la 19 ani, eram tunsă, aveam părul lung, negru, iar pentru știri m-am tuns scurt. Era 1996.”

Cum a ajuns să doarmă celebra prezentatoare la Muzeul Satului?

Trei ani mai târziu, Amalia Enache avea să se ducă cu prima casetă de știri la Pro Tv. La acel moment, aceasta mărturisește că a reușit să se facă remarcată și să primească jobul mult visat. În cadrul podcastului, vedeta susține că în momentul în care a ajuns la București, aceasta a fost nevoită să doarmă la Muzeul Satului.

”Da, în drumul spre mare, dacă tot treceam prin București, am zis că merg la Pro Tv să las o casetă, așa era atunci. S-a făcut fix ca în ziua aia Paula Herno și Mihaela Gros, de la Brașov și Arad, fuseseră o lună în probă la București. Fix în ziua aia au spus că lor nu le place Bucureștiul, că vor înapoi la Brașov. Directorul Știrilor a zis să urc, era Sergiu director.

După o discuție, mi-a dat teste de gramatică, l-a chemat și pe Peter Barabaș. Și a spus ”Peter, ce zici de fața asta?”. Nu fata, fața. Și asta a fost, am avut două săptămâni de probă. M-a ajutat foarte mult Traian Băsescu și demolarea kiosk-urilor. Nu m-am mai dus la mare, mi-au zis ”Vino de mâine”. Eu nu știam nimic în București, nu aveam surse. Dacă îți zic unde am dormit..rămâi surprins. Am stat la Muzeul Satului. Părinții mei nu cunoșteau pe nimeni în București, decât pe cineva de la Muzeul Satului.”

Amalia Enache a venit cu mai multe detalii și a declarat că a dormit la cabana de protocol care se afla la Muzeul Satului. Acest lucru a fost posibil datorită unui etnolog, care era un prieten apropiat familiei.

”Era un etnolog, nu într-o casă din aceea, dar exista o cabană de protocol, habar nu am, probabil ansambluri folclorice. A fost prima mea chirie. Nimeni nu înțelegea de ce spun ”Aici cobor, la Muzeul Satului”. Mă plimbam printre casele alea singură și mă gândeam oare o să trec eu de probele alea.”

Citește și: De ce a ales Amalia Enache învățământul privat pentru fiica ei, Alma: “Școala românească nu este adaptată la nevoile părinților” EXCLUSIV

Cum arăta Amalia Enache la 22  de ani?

În cadrul podcastului, vedeta a arătat și mai multe fotografii cu ea la început de carieră. Tunsă scurt, cu o siluetă de invidiat, aceasta a reușit să treacă de probe și să prezinte știrile.

”Eu nu mâncam nimic, toți copiii au povestea asta cu ce le plăcea de mâncare lor. Mie nu îmi plăcea nimic de mâncare. În poza asta aveam 22 de ani, așa arătam când am venit la București. Eram deja prezentatoare TV! Așa arătam, ți se pare că aș fi fost o copiliță dar eram la finalul studiilor la Jurnalism la Timișoara.

Nu, 22 aveam! Pe cuvântul meu, așa arătam eu în studenție, așa m-au ales cei de la ProTv! Ea este bunica mea de lângă Craiova unde îmi petreceam verile, este modelul, alături de mama, de iubire al meu. Mamaia Tanța. Ea venea dintr-o familie cu 14 frați și s-a căsătorit cu un profesor, toată familia lui era de profesori.”

Cum s-a angajat Amalia Enache la Pro TV ‘Ce zici de fața asta’. Imagini rare cu vedeta TV de la 22 de ani FOTO

Ce spune Amalia Enache despre fiica ei?

În cadrul podcastului, Amalia Enache a vorbit despre fiica ei, Alma. Prezentatoarea mărturisește că fetița acesteia are o mulțime de pasiuni, de la cântat până la creat de ținute.

”Ea face de toate, cântă, își face ținute. Își creează personajul, se îmbracă în diferite personaje prin casă. Imită foarte bine, imită oameni. Acasă, din când în când, are jocurile în care ar părea că se joacă singură dar eu știu exact tonalitățile învățătoarelor sale. Intră în personajele lor, le schimbă pe parcurs. Eu știu exact ce se vorbește în clasă, nu intervin, pentru că ea le imită.

”Dacă ai fi fost îndrăgostit de mine cu adevărat, rupeai ușa, nu exista.”

În cadrul podcastului, cei doi au abordat și subiecte mai profunde, precum iubirea. Amalia Enache și-a spus părerea despre ce credea ea despre iubire.

”Eu cred că ajungi la iubire când omul ăla îți dă foarte mult bine și frumos. Cei pe care i-am iubit la schimb, sunt cei care, dincolo de divinizarea de la început, cu care mă înțelegeam foarte bine și când făceam rele nu exista o critică, ci o înțelegere. Ne întâlneam sufletele într-o zonă pe care o înțelegeam amândoi.

Mie când mi-a spus recent cineva ”Am fost îndrăgostit de tine”, dar sunt sceptică. Dacă ai fi fost îndrăgostit de mine cu adevărat, rupeai ușa, nu exista.

Citește și: Amalia Enache a făcut a doua criză de colecist înainte să intre la știri: „Am ajuns în câteva minute la Urgență, pentru că doream să-mi salvez viața” EXCLUSIV

PlaySport
E aproape ILEGAL de fierbinte! S-a iubit nebunește cu Ronaldo și nu s-a știut absolut nimic până acum! Dezvăluie TOT din relație. Cum a agățat-o Cristiano
Ego.ro
Unica IMAGINE care a scăpat pe net cu Carmen Iohannis în costum de baie! Toți au rămas uluiți
Stirile PROTV
Declarație comună: Rusia și China avertizează împotriva războiului nuclear și convin să extindă exercițiile militare
EVZ.ro
Mulți români cultivă roșii, dar fac o mare greșeală. Trucul care ajută pentru tomate perfect coapte
Digisport.ro
Adio! Louis Munteanu a făcut anunțul
Adevarul
Superbacteriile care fac șah-mat sistemul medical. Omenirea este tot mai vulnerabilă în fața microorganismelor
BZI.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Spynews.ro
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Sport.ro
FOTO “Mi s-au oferit 200.000 de euro pe lună pentru a deveni escortă de lux”. Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai de succes sportive
Viva.ro
Scandalul uitat dintre Bianca Drăgușanu și Anamaria Prodan: „Toate deşteptele şi perfectele cu castraveţi în cap au început să...”
Impact.ro
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Stiri din Lume
AMANTELE care au devenit NEVESTE! Ele au DISTRUS căsniciile barbaților celebri din România
Parteneri
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Redactia.ro
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Fenomene meteo care au devastat Europa ajung în România. Este alertă totală la nivel național
EVZ.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
S-au stabilit regulile obligatorii. Decizia a venit astăzi direct de la vârful UE
Capital.ro
Românii vor putea să-și calculeze singuri pensiile. Şeful Casei de Pensii: "Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial"
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Controale majore ale ANAF în ultima perioadă! Anunțul lui Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, bagă spaima în români
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Un întreg oraș e speriat după ce camerele de supraveghere au filmat o creatură bizară în fața grădinii ZOO. Ce poate fi
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro