Cum rezistă Dacia Duster la temperaturi de -60 de grade Celsius. Imagini uluitoare

Cum rezistă Dacia Duster la temperaturi de -60 de grade Celsius. Imagini uluitoare
Cum rezistă Dacia Dustre la temperaturi de -60 de grade Celsius?

Dacia Duster este o mașină preferată de români și nu numai. Autovehiculul arată impecabil chiar și după 24.000 de kilometri și rezistă la temperaturi extrem de -60 de grade Celsius. Cum se poate întâmpla acest lucru și ce spun specialiștii despre dotările sale?

Daci Duster rezistă la temperaturi de -60 de grade Celsius

Dacia Duster este marca din ce în ce mai aleasă de conducătorii auto, vehiculul fiind unul practic, bun și comod, dar mai ales dotat cu ce trebuie. Un experiment realizat de curând a arătat că mașina este într-o stare excelentă, chiar și după 24.000 de kilometri la temperaturi extrem de mari. Mecanicii au inspectat cu mult interes mașina cunoscută drep numele de Neo, care a trecut cu brio testul călătoriei prin Siberia, replicând la revenirea lui din Rusia că: ”Neo este ca nou. Verificat până la ultimul șurub, nicio defecțiune, nicio deformare după expediția extremă din Siberia”.

Subliniem faptul că experimentul specialiștilor a început pe data de 12 decembrie a lui 2019, după ce SUV-ul românesc a primit o serie de sisteme de încălzire a fluidelor, încălzire auxiliară Webasto, lumini suplimentare și parbriz dublu. Toate pentru a putea suporta temperaturile de -60 de grade din Siberia. Totul s-a petrecut cu ajutorul a 58 de alimentari, în 48 de zile, totul fiind filmat în nu mai puțin de 50 de vloguri care au ajuns deja la cifra de mai bine de trei milioane de vizualizări.

Dacia Duster experiment: a rezistat la -60 de grade Celsius
Dacia Duster experiment: a rezistat la -60 de grade Celsius

“Sperăm că v-a plăcut și că nu v-am plictisit”

“Sperăm că v-a plăcut și că nu v-am plictisit. Dragilor, dacă am supărat pe cineva fie cu accentul nostru, greșeli sau cu mici ieșiri din cauza oboselii, ne cerem mii de scuze!”, au spus Kinga și Attila Bertici, cei doi curajoși care au acceptat fără ezitare aventura până în Siberia. Aceștia le-au mărturisit fanilor că urmează altă experiență de neuitat. Aceștia urmează să plece în luna iunie a anului curent, în Munții Caucaz.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI