Cum reușește Gigi Becali să vândă apartamente mai scumpe decât prețul pieței. Milionarul a dat o nouă lovitură (exclusiv)

Cum reușește Gigi Becali să vândă apartamente mai scumpe decât prețul pieței. Milionarul a dat o nouă lovitură (exclusiv)
„Vom face imobiliare de sute de milioane de euro.” - Gigi Becali

Cum reușește Gigi Becali să vândă apartamente mai scumpe decât prețul pieței? Pe lângă celelalte afaceri din care câștigă bani frumoși, Gigi Becali a reușit să aibă succes și pe piața imobiliară. Latifundiarul a reușit să-și vândă aproape toate apartamentele construite în ultimii ani. Majoritatea, sub umbrela companiei „Becali Imobiliare”, condusă de fiica și ginerele acestuia, au fost antamate în totalitate. Un apropiat al latifundiaruli Gigi Becali, Sandu Săndulescu, de altfel cel care se ocupă de vânzarea acestora, a dezvăluit în exclusivitate pentru Impact.ro cum reușește Gigi Becali să vândă apartamente mai scumpe decât prețul pieței. În opinia acestuia, milionarul a dat o nouă lovitură.

Latifundiarul a dat o nouă lovitură!

În decembrie anul trecut, în plină pandemie, latifundiarul Gigi Becali, alături de fiica sa Teodora Becali și Mihai Theodor Mincu, ginerele acestia, revenea în forță pe piața imobiliară din București, cel puțin.

Pe lângă proprietățile deja construite și hotelurile pe care le are pe litoral, anunța construcția unui proiect de anvergură.

„Am început proiecte imobiliare și cu prima fată și cu a doua. După aceea ne vom extinde foarte mult. Vom face imobiliare de sute de milioane de euro.

Aveam planuri și înainte, dar acum piața a crescut, e cerere multă. Ofertă nu prea e și atunci, dacă tot e, am zis hai să ne apucăm să facem.

Dar ei fac, eu doar îi consiliez. Eu am firma Becali Imobiliare prin care se vând apartamentele. Răspund în fața oamenilor că tot ce se vinde este în regulă, nu-i păcălește nimeni.”, a declarat Gigi Becali anul trecut.

Cum reușește Gigi Becali să vândă apartamente mai scumpe decât prețul pieței?

Noul proiect, care nu este încă finalizat în totalitate, avea să fie demarat în Voluntari, foarte aproape de București. Sandu Săndulescu, de altfel cel care se ocupă de vânzarea acestora, a dezvăluit în exclusivitate pentru Impact.ro secretul.

Acesta a vortbit despre cum reușește Gigi Becali să vândă apartamente mai scumpe decât prețul pieței. În opinia acestuia, milionarul a dat o nouă lovitură:

„Numele lui Gigi Becali exercită o atracție foarte mare. Și oferă la pachet și o garanție pe care am aflat-o chiar de la clienți.

Cei mai mulți dintre cei cu care am interacționat mi-au spus același lucru: preferăm să cumpărăm de la Gigi Becali fiindcă avem garanția că nu ne va trage nimeni în piept.

El are bani, deci nu trebuie să se îmbogățească pe spinarea altora!”, a declarat în exclusivitate pentru Impact.ro Sandu Stănculescu, reprezentant de vânzări al firmei MTM Residence.

Latifundiarul nu se va opri aici

Dacă ar fi să sintetizăm cele declarate, am putea spune că numele Becali reprezintă garanția calității produsului finit. Adică apartamentele achiziționate de clienți. Proiectul din Voluntari constă în aproximativ 200 de apartamente, în patru blocuri care se vor construi aici.

Din acest total, după cum declara Sandu Stănculescu, deja au fost cumpărate de clienți 96 de apartamente, urmând ca restul să fie cumpărate de alți clienți. Același Sandu Stănculescu mai spune că primele două, din cele patru blocuri, vor fi finalizate în septembrie a.c., urmând ca în 2023 și 2024 să fie terminate și celelalte două.

Odată cu începerea cosntrucției prorpiu-zise, valoarea unui apartament era de 82.000 de euro + TVA, dar, criza și creșterea prețurilor, au determinat creșterea prețurilor, acestea ajungând la 103.500 euro.

Deși prețul este relativ mare, garanția calității i-a determinat pe mulți să plătească fie avansul, fie chiar sumele integrale. Concluzia clară care se trage de aici este că milionarul a dat o nouă lovitură, și nu se va opri aici.