Afacerea cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura lângă București. Totul este aproape gata

Afacerea cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura lângă București. Totul este aproape gata
„Vom face imobiliare de sute de milioane de euro” - Gigi Becali

Este cunoscut faptul că Gigi Becali a câștigat bani frumoși din imobiliare în ultimii ani. Succesul avut în trecut l-a determinat pe latifundiarul din Pipera să revină la acest gen de afaceri, prin două noi proiecte de anvergură. Într-unul este partener cu ginerele sau, în celălalt având-o ca parteneră pe fiica sa. Vânzarea apartamentelor se va face prin nou înființata „Becali Imobiliare”.

Gigi Becali construiește două complexuri rezidențiale

După ce ani buni a făcut bani din vânzarea de terenuri în zona Pipera, acum latifundiarul Gigi Becali s-a decis să revină în afacerile cu imobiliare, dar de data asta construind chiar el două noi complexuri de apartamente. Primul proiect este deja în prima fază a construcției, și este situat în spatele benzinăriei OMV din Pipera.

Proiectul este desfășurat în parteneriat cu MTM Residence, deținut de ginerele lui Gigi Becali, Mihai Teodor Mincu. Complexul va avea nu mai puțin de 98 de apartamente. Omul de afaceri Gigi Becali, devine astfel concurent direct celor care în trecut le vindea terenurile din zona Pipera.

Primul complex cu 98 de apartamente este deja vândut, spune afaceristul. Aici un apartament cu 3 camere costă aproximativ 120.000 de euro. Acest prim proiect are termen de finalizare în septembrie 2022.

Cel de-al doilea proiect, care va fi supervizat de fiica afaceristului, se va construi în apropiere de primul. Gigi Becali spune că numele acestuia fiind chiar cel al fiicei sale, Alexandra. Nu se știe clar când va începe construcția acestui al doilea complex, dar mai mult ca sigur undeva spre finalul anului viitor.

„Vom face imobiliare de sute de milioane de euro”

Decizia de a construi cele două complexuri de apartamente nu ar trebui să surprindă pe nimeni. Se știe că celebrul latifundiar a câștigat și în trecut din diferite proiecte, dar majortiatea erau destinate birourilor, puține fiind cele destinate locuințelor. Gigi Becali a confimat, conform celor de la Economica.net, demararea celor două proiect, latifundiarul declarând:

„Am început proiecte imobiliare și cu prima fată și cu a doua. După aceea ne vom extinde foarte mult. Vom face imobiliare de sute de milioane de euro. Aveam planuri și înainte, dar acum piața a crescut, e cerere multă. Ofertă nu prea e și atunci, dacă tot e, am zis hai să ne apucăm să facem.

Dar ei fac, eu doar îi consiliez. Eu am firma Becali Imobiliare prin care se vând apartamentele. Răspund în fața oamenilor că tot ce se vinde este în regulă, nu-i păcălește nimeni.”, a declarat Gigi Becali pentru Economica.net.