Cu ce se ocupă fiicele lui Gigi Becali. Puțini știu că ele se află în spatele acestor afaceri

Cu ce se ocupă fiicele lui Gigi Becali. Puțini știu că ele se află în spatele acestor afaceri
Ce afaceri au fiicele lui Gigi Becali

Gigi Becali este unul dintre cei mai de succes oameni din România, iar împreună cu soția sa, Luminița, au trei fiice frumoase: Teodora, Alexandra și Cristina. Cu toate acestea, nu mulți știu cum ce se ocupă cele trei fiice ale patronului de la FCSB.

Ce afaceri au fiicele lui Gigi Becali

Gigi Becali nu este omul care se uită la bani, mai ales atunci când vine vorba despre fiicele lui. Acesta a declarat de mai multe ori că este foarte darnic cu ele și că le face poftele celor trei fiice. În schimb, el cere doar un singur lucru, să meargă la biserică.

Una dintre fiice este Teodora, în vârstă de 27 de ani, dar și cea mai mare. În anul 2019 s-a căsătorit cu Mihai Mincu, iar cei doi au împreună o fetiță. Teodora a făcut Facultatea de Antreprenoriat și Administrarea Afacerilor din Cadrul Academiei de Studii Economice și are master în Administrarea Afacerilor.

Alături de soțul ei, Teodora a început construcția unui ansamblu rezidențial major. Este vorba despre 700 de apartamente și 50 de case. Ele vor fi ridicate pe un teren amplasat în zona corporațiilor din Pipera, primit de la Gigi Becali.

„Am început proiectul de 50 de case și o să începem din iunie și blocurile. Acum facem organizarea de șantier. În paralel, facem recepția apartamentelor din MTM Residence, unde sunt vândute circa 90% dintre unități“, a spus Mihai Mincu.

Cu ce se ocupă fata mijlocie a omului de afaceri

Fata mijlocie a patronului FCSB are 26 de ani. Alexandra este cea mai activă pe rețelele de socializare dintre cele trei. Îi place să fie la modă și este pasionată de mașini, fiind mereu la volanul unor mașini scumpe.

Nu de mult timp, Alexandra a intrat și ea pe piața imobiliarelor, cu 500 de apartamente. Atât Teodora, cât și Alexandra, s-au alăturat marilor investitori din România.

Mezina din familia Becali, cea mai discretă dintre cele trei

Cristina este mezina familiei și nu se știu foarte multe lucruri despre fiica lui Gigi Becali. Are 21 de ani, iar cea mai mare pasiunea a sa este fotbalul. Nu a apărut în public de foarte multe ori. Atunci când a făcut 18 ani, de majorat, a ales să-și serbeze ziua într-un loc privat.

Gigi Becali este alături de Luminița Becali de peste trei decenii. Patronul FCSB a apărut de nenumărate ori pe micile ecrane, însă soția lui este mult mai discretă.