Cum reuşeşte Dana Rogoz să se împartă între carieră, familie şi prieteni. „Am învăţat asta după 30 de ani”

Cum reuşeşte Dana Rogoz să se împartă între carieră, familie şi prieteni. „Am învăţat asta după 30 de ani”
Cum își împarte Dana Rogoz timpul între carieră și familie?

Mulți din fanii Danei Rogoz se întreabă cum reușește aceasta să se împartă între familie, carieră și prieteni. Celebra actriță care a devenit cunoscută după ce a jucat în serialul ,,La Bloc” vine cu detalii despre acest lucru. Artista a mărturisit că a învățat foarte multe lucruri abia după 30 de ani. Ea pune preț în special pe viața de familie și pe rolul de mămică. ,,Cumva, am intrat în ritm, de fapt. Unul este la școală, celălalt, la grădiniță. Asta ne eliberează și nouă, mie și lui Radu, puțin programul în prima parte a zilei”, a povestit vedeta.

Secretul Danei Rogoz: cum se împarte între familie, carieră și prieteni?

Dana Rogoz este una din cele mai iubite actrițe de la noi. Aceasta a devenit cunoscută după rolul din ,,La Bloc”, iar de atunci cariera sa a continuat să prindă și mai multă culoare. Ea se poate considera o femeie împlinită mai ales datorită faptului că are o familie frumoasă care numără și doi copii.

Vedeta a susținut că trece printr-o perioadă încărcată de când a început școala, dar cu toate astea reușește să își împartă timpul pentru familie, carieră și relația specială cu soțul său.

,,Cumva, am intrat în ritm, de fapt. Unul este la școală, celălalt, la grădiniță. Asta ne eliberează și nouă, mie și lui Radu, puțin programul în prima parte a zilei. Profesional, vreau să închei un scurtmetraj pe care l-am filmat în vară ca regizor și scenarist, sunt în etapa de postproducție”, a susținut vedeta.

,,Am învățat să fiu cumva mai selectivă”

Actrița a vorbit și despre cum își împarte timpul între proiecte, casă și prieteni. Cea din urmă a susținut că în weekend-ul trecut și-a luat câteva momente doar pentru ea, moment în care a ieșit la masă cu câteva prietene.

Artista a mărturisit că a învățat cum să prețuiască momentele abia după 30 de ani, atunci când a început să fie mai selectivă și nu s-a mai implicat în toate proiectele. Cu toate astea, cel mai valoros timp este cel petrecut cu micuții ei.

,,Am învățat să spun nu, după 30 de ani, am învățat să fiu cumva mai selectivă și nu m-am mai implicat chiar în toate proiectele și oamenii m-au înțeles tocmai ca cele pe care le onorez să le fac așa, cu totul, cu trup și suflet.

Iar partea ce reprezintă viața personală, am grijă de ea, o prioritizez. Partea de mamă mi se pare timpul cel mai valoros și cu sens posibil. Desigur, și partea de soție, de soră, de prietenă. Lucrurile acestea cred că contează enorm”, a mai susținut actrița, pentru ego.ro.