Cum reușește Carmen Brumă să arate la 42 de ani mai bine decât în adolescență. Regula de la care nu se abate niciodată

Cum reușește Carmen Brumă să arate la 42 de ani mai bine decât în adolescență. Regula de la care nu se abate niciodată
Cum reușește Carmen Brumă să-și mențină talia de viespe? Regula de la care nu se abate niciodată

Carmen Brumă reușește cu succes deja de ani buni să se mențină la aceeași greutate. Iubita lui Mircea Badea este un exemplu de perseverență și un sprijin deosebit pentru femeile care se află într-un impas imens în ceea ce privește greutatea în plus. Ce regulă o ajută să arate mai bine decât în adolescență? Nu se abate niciodată de la ceea ce-și propune.

Cum reușește Carmen Brumă să se mențină?

Carmen Brumă este un personaj din ce în ce mai discutat în ultima vreme. Aceasta și-a schimbat apariția în online, dovadă fiind pozele extrem de sexy și controversate. Deși timpul continuă să treacă, vedeta arată din ce în ce mai bine. La 42 de ani, iubita lui Mircea Badea arată chiar mai bine decât în adolescență și reușește să le facă invidioase și pe cele mai tinere dintre urmăritoarele sale. În cadrul unui interviu pentru click.ro, vedeta a mărturisit cum a reușit să slăbească și să se mențină atâția ani la greutatea ideală pentru ea, dar și care este regula de la care nu se abate niciodată.

Unele dintre secretele sale sunt că nu are oscilații mari de greutate, niciodată mai mult de 1-2 kilograme, nu face excese și variază mult alimentele de la mesele principale ale zilei. Majoritatea care îi urmează acum programele de slăbit au luat la cunoștință faptul că în adolescență a avut cu mult peste kilogramele pe care le are azi. Exemplul ei i-a făcut pe cei mai mulți să prindă încredere în dietele sale și să-i calce pe urme.

Cum reușește Carmen Brumă să-și mențină silueta. Regula de la care nu se abate niciodată
Cum reușește Carmen Brumă să-și mențină silueta. Regula de la care nu se abate niciodată

Regula de la care nu se abate niciodată

„Fac excese, dar controlate şi programate. O dată pe săptămână, de obicei în weekend, îmi dau voie să mănânc tot ce vreau. Iar la mine asta înseamnă dulciuri. În ziua respectivă trebuie să fac obligatoriu sport. Alimentaţia trebuie să fie variată, nutrienţii trebuie să vină din surse diverse. În programele mele am grijă să nu se repete zilnic aceleaşi alimente. Asta fac şi în cazul meniului meu zilnic. Dacă am mâncat azi iaurt cu ovăz la micul dejun, mâine mănânc omletă, poimâine pâine cu humus etc”
Carmen Brumă (Sursa: click.ro)

Urmăriți Playtech.ro și pe