Cum a apărut pe stradă, în plină zi, Carmen Brumă. Soția lui Mircea Badea i-a lăsat pe bărbați fără cuvinte FOTO

Cum a apărut pe stradă, în plină zi, Carmen Brumă. Soția lui Mircea Badea i-a lăsat pe bărbați fără cuvinte FOTO

Carmen Brumă are 42 de ani și o siluetă de invidiat. Cântărește 58 de kilograme și face din sport un stil de viață. Astfel că, hainele îndrăznețe cuprind o mare parte din garderoba ei, folosindul-le atât pentru apariții mondene, cât și pentru private.

Cum a apărut pe stradă, în plină zi, Carmen Brumă

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Carmen Brumă, iubita lui Mircea Badea, în plină stradă, etalându-și formele perfecte într-o fustă scurtă. Fusta de-o palmă a lăsat la vedere picioarele-i tonifiate. Ținuta a fost completată astfel de cizme lungi, dres subțire, o helancă și o vestă. Se pare că vedeta și-a parcat bolidul Subaru 4 X4  în zona Dorobanți, unde a dat iama la un salon de înfrumusețare, iar apariția ei a fost demnă de un spectacol de toată admirația.

Nu e de mirare că vedeta este extrem de răvășitoare orice ar alege să poarte, însă pare că ținutele îndrăznețe fac mai mult parte din viața ei ca oricând. Reamintim astfel desele postări pe Instagram în care Carmen Brumă apărea în costum de baie, în zăpadă, postările sale stârnind valuri de reacții. Tot ținute îndrăznețe preferă Carmen Brumă și pentru aparițiile slae mondene, reamintindu-ne aici de rochia decupată la spare, purtată la Gala Unica.

Carmen Brumă, sursă foto Click! Blitz
Carmen Brumă, sursă foto Click! Blitz

Ce sfaturi alimentare dă Carmen Brumă

Pentru cele care râvnesc de-a dreptul la un trup ca al lui Carmen Brumă, aceasta povestește secrete din stilul ei de viață: sport și alimentație. Iubita lui Mircea Badea se hrănește sănătos și rar sare peste programul bine stabilit de la sală.

„Nu mâncați totul la o singură masă! Distribuiți alimentele grele în prima parte a zilei, iar seara mâncați ceva ușor, ciorbă, salată, friptură slabă. Nu vă întindeți în pat imediat după masa, ci faceți o plimbare în aer liber de 30-40 minute! Pentru fiecare pahar de alcool beți 300 ml apă plată. Între mese puteți bea un ceai de gălbenele pentru stimularea digestiei și protecția ficatului”, a spus Carmen Brumă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI