Printre cele mai rapide preparate, și simplu de făcut, se numără și cel mai delicios cheesecake de lămâie. Preparatul e gata în câteva minute, și nu necesită coacere. Așa că, învață cum prepari cel mai delicios cheesecake de lămâie.
Cheesecake-ul cu lămâie este o rețetă ușoară și gustoasă care necesită doar șase ingrediente simple pentru a fi preparată de la zero.
Cheesecake-ul este deliciul perfect de vară, unul pentru care nu trebuie să stai deasupra unui cuptor încins pentru a-l coace. Este un desert minunat de luat la următorul grătar sau picnic.
Dacă nu ai făcut până acum, poate ar fi momentul să înveți um prepari cel mai delicios cheesecake de lămâie, n doar 15 minute înainte de a se întări în frigider pentru câteva ore.
Este timpul să te faci un cheesecake delicios cu lămâie, cu o bază crocantă de biscuiți, care este absolut plin de aromă de la coaja și sucul proaspăt de lămâie, și este incredibil de gustoasă.
Această rețetă simplă este incredibil de ușor de făcut de la zero, în 15 minute, care odată pusă în congelator, va fi gata pentru cină mai puțin de o oră. Așadar, cheesecake de lămâie este desertul perfect, rapid și ușor.
Pentru a face cheesecake fără coacere, ai nevoie de câteva ingrediente, și mai mult ca sigur că le ai pe toate în frigider, sau char în cămară. Așadar, hai să vedem cum prepari cel mai delicios cheesecake de lămâie, și care sunt ingredientele.
Ingredientele pentru cheesecake
Ingredientele pentru decor
Ingredientele pentru forma de tort
Modul de preparare
Se tapetează baza unei forme de tort cu hârtie de copt, apoi se adaugă untul într-un vas pe aragaz și se fierbe timp de un minut sau două până se topește. Se zdrobesc biscuiții digestivi în firimituri fine și se amestecă cu untul topit.
Adăugați amestecul de biscuiți în forma pregătită și folosiți dosul unei linguri pentru a-l netezi, apoi puneți-l la frigider pentru a se răci în timp ce preparați restul cheesecake-ului. Radeți fin lămâile și stoarceți sucul până când aveți suficient pentru cinci lingurițe, apoi puneți deoparte.
Se pune smântâna dublă într-un bol și se bate până se formează un vârf moale. Se adaugă crema de brânză, zahărul pudră, coaja de lămâie și sucul de lămâie, apoi se amestecă până se combină complet.
Scoateți tava din formă și apoi adăugați amestecul de lămâie puțin câte puțin, până când forma este complet plină și nu există goluri. Folosiți partea din spate a unei linguri sau a unui cuțit de paletă pentru a netezi partea de sus.
Puneți forma înapoi în frigider și lăsați-o timp de cel puțin două ore pentru a se întări complet și scoateți-o din frigider doar atunci când sunteți gata să o serviți.