Cum poți să vezi online serialul turcesc Prețul Fericirii de la Kanal D

Cum poți să vezi online serialul turcesc Prețul Fericirii de la Kanal D
Cum poți să vezi online serialul turcesc Prețul Fericirii de la Kanal D.

De luni până vineri, la Kanal D, poate fi urmărit de la ora 20:00, serialul turcesc, Prețul fericirii, a cărui titlu original este Yasak Elma. Povestea luptei acerbe pentru a reuși în viață, cu alegeri dificile, răsturnări de situație, precum și emoțiile iubirii sunt readuse în atenția publicului din România. Nu ratați, un nou episod plin de suspans din al treilea sezon din Prețul fericirii.

Cum poți să vezi online serialul turcesc Prețul Fericirii de la Kanal D

În atenția fanilor din România, este adusă din nou, de către producția turcească, povestea unei lupte aprige pentru succes și glorie, cu răsturnări de situație și cu alegeri imposibile.

Datorita personajelor interpretate impecabil, dar și intrigii din familie, serialul turcesc Prețul fericirii este unul dintre cele mai iubite seriale, de către telespectatori. Actori carismatici și talentați vor interpreta impecabil personajele preferate, fiind redescoperiți de telespectatori, într-o intrigă cu semnificații surprinzătoare. Aceste povești complicate, îi are ca protagoniști, în jurul cărora gravitează toate întâmplările și care vor afla ușor, care este prețul fericirii, sunt:

  • Yildiz (Eda Ece)
  • Ender (Şevval Sam)
  • Halit (Talat Bulut).
Serialul turcesc Prețul fericirii.
Cum poți să vezi online serialul turcesc Prețul Fericirii de la Kanal D.

Serialul turcesc – Prețul fericirii

Povestea se construiește în jurul surorilor Yildiz și Zeynep. Acestea au două caractere diferite:

  • Yildiz este de părere că, pentru a fi fericită trebuie să se căsătorească cu un om înstărit, care să o scape de traiul modest.
  • iar sora sa, Zeynep consideră că pentru a-și construi o carieră trebuie să reușească prin forțele proprii, fiind opusul surorii ei.

Intrigile se nasc în momentul în care, în viața celor două apare Ender, o femeie de afaceri de succes, care le dă viața peste cap. Din momentul în care Ender o întâlnește pe Yildiz se naște competiția pentru câștigarea poziției sociale și lupta pentru adevărata dragoste. Viața uneia dintre surori va fi schimbată radical de o propunere indecentă.

Despre primele două sezoane

Fanii serialului turcesc Prețul fericirii, i-au urmărit în primele două sezoane pe frumoasa Ender și pe Halit, care aveau o căsnicie eșuată.

În al treilea sezon, viața acestora a fost dată peste cap din cauză că a apărut Yildiz, tânăra care a cauzat ma multe întâmplări dramatice.

Telespectatorii o regăsesc pe Yildiz însărcinată în cel de-al treilea sezon. Ea vrea să își protejeze copilul care încă nu s-a născut, dar și pe Ender, care luptă ca să depășească perioada dificilă după accidentul pe care l-a suferit, stabilindu-se într-un sat îndepărtat. Tot în acest sezon, un personaj malefic iese în evidență. Este vorba despre Sahika, care în serial este interpretată de către frumoasa și talentata actriță Nesrin Cavadzade.

Serialul Prețul fericirii de pe Kanal D – online

Îndrăgita producție, va putea fi urmărită cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00, pe Kanal D.

Cei care au ratat un episod, sau pur și simplu vor să îl vadă când au timp liber, pot să îl urmărească online, subtitrat în limba română, pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe