Cum poți face bani cu locul tău de parcare. Sumele ajung și la 100 de euro pe lună

Cum poți face bani cu locul tău de parcare. Sumele ajung și la 100 de euro pe lună
Aplicația care te ajută să faci bani cu locul de parcare nefolosit

Fă bani cu bunul tău! De acum poți închiria locul de parcare nefolosit printr-o aplicație disponibilă în Cluj și București. Cei care au utilizat această metodă au câștigat până la 100 de euro pe lună.

Persoanele care au un loc de parcare nefolosit îl pot închiria printr-o aplicație

Oamenii care au un loc de parcare pe care nu îl folosesc pot câștiga bani de pe urma lui. O aplicație care a avut mare succes în Cluj a fost lansată în urmă cu câteva zile și în București. Utilizatorul se poate înregistra cu contul de Facebook, apoi trebuie să introducă doar numărul de înmatriculare al automobilului deținut.

Fondatorul aplicației este Mihai Lobodă, care recomandă utilizatorului să își adauge și numărul de telefon pentru a putea fi contactat în cazul unei întâmplări neprevăzute. Ulterior, trebuie trecut și locul de parcare și poate fi setat un preț între 0 și 5 lei.

Totodată, aplicația poate și de ajutor și celor care dețin locuri de parcare pentru angajați. Aceștia le pot închiria atunci când angajații nu sunt la serviciu, având în vedere că numai 5% dintre cei care lucrează mai merg la birou în prezent. Aplicația are mare succes în Cluj, unde peste 1.000 de locuri de parcare au fost deja închiriate. Cei care au făcut acest schimb au reușit să câștige până la 100 de euro pe lună.

„Lucrăm împreună cu colegii pentru implementarea unor astfel de soluţii şi la Bucureşti. Suntem deschişi şi chiar lansăm un apel către administratorii unor astfel de clădiri să vină alături de noi în acest proiect creat pentru comunitate”, au spus reprezentanţii yeParking pentru Economica.net.

Fondatorul aplicației: „yeParking este o soluţie smart”

„Proprietarul va avea mereu control asupra propriului loc, primind posibilitatea de a contacta conducătorul auto care va parca acolo, în mod gratuit. Proprietarii locurilor de parcare primesc, la schimb, monede virtuale cu care pot debloca oferte din marketplace-ul aplicaţiei. Astfel, vor beneficia de reduceri semnificative la partenerii yeParking”,  mai spun aceștia.

„Noi am observat o cerere semnificativă în acest sens pentru Braşov, tocmai de aceea vrem să venim în sprijinul comunităţii de aici. yeParking este o soluţie smart, pentru o problemă presantă de zi cu zi. Facem eforturi susţinute pentru a oferi sprijin tehnic pentru fiecare şofer care doreşte să se alăture acestei comunităţi”, a declarat Mihai Lodoaba, co-fondator yeParking.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI