Cum poate pierde Gigi Becali 500.000 de euro din cauza unui telefon. Ce clauză apare în contractul lui Edi Iordănescu

Cum poate pierde Gigi Becali 500.000 de euro din cauza unui telefon. Ce clauză apare în contractul lui Edi Iordănescu
Cum poate pierde Gigi Becali 500.000 de euro din cauza unui telefon. Ce clauză apare în contractul lui Edi Iordănescu

Cum poate pierde Gigi Becali 500.000 de euro din cauza unui telefon. Patronul FCSB este pe punctul de a bate palma cu Edi Iordănescu pentru postul de antrenor al vicecampioanei. Deși s-au derulat rapid, negocierile dintre cei doi n-au fost lipsite de suspans. Și asta din cauza problemei implicării latifundiarului la echipă, peste capul oricărui tehnician. Dar, cu Edi Iordănescu o asemenea imixtiune îl va costa scump pe Gigi Becali.

Cum poate pierde Gigi Becali 500.000 de euro din cauza unui telefon

Cum poate pierde Gigi Becali 500.000 de euro din cauza unui telefon. Patronul FCSB e deja faimos pentru faptul că trece peste capul antrenorilor săi și dictează echipa, schimbările, transferurile, plecările și chiar pozițiile în teren ale jucătorilor. Dinu Todoran, dar și cei dinaintea sa, Toni Petrea, Bogdan Vintilă etc, aveau telefonul aproape, în caz că bossul suna să dea o comandă. FCSB este, doar se știe, „Faci Ce Spune Becali”.

Gigi Becali a anunțat că s-a înțeles cu Edi Iordănescu. El a afirmat că dacă acesta va prelua banca tehnică a FCSB, de marți se va termina cu faimoasele telefoane date celui care, de fapt, ar trebui să pregătească și să conducă echipa în plan sportiv.

Da, m-am înțeles cu Edi Iordănescu. Nu e 100%, dar sunt șanse mari să fie el. Nu este vorba de bani, ci de faptul că el vrea să controleze totul la echipă. Am fost de acord cu această condiție.
Așa va fi de acum înainte. Dacă ne înțelegem, mi-a spus că va avea telefonul închis începând de marți. Adică el va lua toate deciziile. Eu nu mă mai bag la echipă și i-am spus acest lucru”, a declarat Gigi Becali, luni.

Ce clauză apare în contractul lui Edi Iordănescu

Marți, Gigi Becali a dezvăluit că i-a acceptat toate dorințele lui Edi Iordănescu. Printre ele se află și o clauză la care antrenorul de 43 de ani ține morțiș. Dacă Becali se bagă la echipă va fi bun de plata a 500.000 de euro, scrie gsp.ro. O clauză pe care milionarul din Pipera afirmă că a îndeplinit-o.

Acum i-am făcut contractul lui Edi ! A rămas să semneze! I-am acceptat toate dorințele. Nu am de ce să mă mai bag la echipă, oricum titularii se știu, iar de schimbări… știe el mai bine ca mine, a spus Becali la Digi Sport.

Gigi Becali a mai precizat că Edi Iordănescu va fi prezent la antrenamentul de miercuri al formației. El se jură că de acum încolo nu-l mai interesează echipa, aceasta fiind doar responsabilitatea tehnicianului. Oricum, orice telefon nepotrivit pe care-l va da, îl va costa jumătate de milion de euro, dacă termenii contractului vor fi respectați

Mâine (n.r. – miercuri) o să fie la antrenament. Nu mai vreau să mă mai bag deloc și am zis ”Băi, Edi, știu ce îți dorești. Deci nu mă mai întreba că nu mă mai interesează pe mine. Tu faci totul! Și echipa, și schimbări și toate! Numai tu. Nu mă mai bag, nu mă mai interesează”.

Doar o să mă duc mâine cu el să-l prezint și atât. În rest, la revedere! Doar atât, o să mă duc să le spun ”Băi, începe o nouă eră! Începe era dictaturii militare!”.

Până acum, la FCSB a fost democrație. Acum e dictatură militară. Dictatura militară este Edi, care de acum comandă, face, taie, spânzură”, a mai spus Becali potrivit sport.ro.