26 feb. 2022 | 15:14

Cum poate câștiga Simona Halep 150.000 de dolari într-o singură zi. Ăsta da noroc!

News
Cum poate câștiga Simona Halep 150.000 de dolari într-o singură zi. Ăsta da noroc!
Cum poate castiga Simona Halep 150.000 de dolari intr-o singura zi. Asta da noroc

Vești promițătoare pentru Simona Halep. Jucătoarea de tenis în vârstă de 30 de ani poate câștiga suma fabuloasă de 150.000 de dolari într-o singură zi, dacă va accepta invitația de a participa la un turneu din Statele Unite ale Americii. Ce noroc poate da peste sportiva româncă, originară din Constanța.

Simona Halep, la un pas de a câștiga 150.000 de dolari

În prezent, Simona Halep ocupă locul 27 în clasamentul WTA, însă acest lucru se poate schimba într-un timp relativ scurt. Jucătoarea de tenis din România a fost invitată să participe la turneul Eisenhower Cup din Statele Unite ale Americii, unde marele premiu pus la bătaie este în valoare de 150.000 de dolari.

Turneul demonstrativ va avea loc în data de 8 martie 2022, de Ziua Internațională a Femeii, iar prețul de intrare este de 25 de dolari. Toate încasările evenimentului vor fi donate unei organizații pentru ajutorarea femeilor, lucru care le-a emoționat pe marile tenismene ale lumii.

Dacă Simona Halep va participa la „Eisenhower Cup”, are șanse mari să câștige marele premiu și să primească cecul uriaș de 150.000 de dolari. Momentan, sportiva nu a confirmat prezența sa la turneul la care mai sunt invitate Naomi Osaka, Paula Badosa, Maria Sakkari, Ons Jabeur și Leylah Fernandez.

„Suntem încântați să anunțăm că Eisenhower Cup va reveni înainte de Indian Wells, pentru a strânge fonduri pentru o cauză nobilă.

Fanii tenisului vor putea vedea cele mai strălucitoare vedete ale circuiului WTA în acțiune în timpul acestui eveniment unic și distractiv și le mulțumim tuturor jucătoarelor incredibile pentru participare.

Este o modalitate perfectă de a-i primi pe toți în paradisul tenisului și în acest an!”, a declarat Tommy Haas, directorul turneului de la Indian Wells, conform celor de la bnpparibasopen.com.

Simona Halep va participa la Indian Wells

Simona Halep a fost eliminată de la turneul din Doha, încă din primul tur, după ce a fost învinsă de Caroline Garcia, în două seturi, cu scorul de 4-6, 3-6.

După eșecul de la Doha, Simona Halep are pauză timp de două săptămâni, iar următorul turneu unde va fi prezentă este cel de la Indian Wells, în perioada 9-20 martie.

Simona Halep este clasată pe locul 27 în topul WTA, în ciuda eliminării sale timpurii din turneul din Qatar. Jucătoarea de tenis originară din Constanța va rămâne pe aceeași poziție până la începerea turneului Indian Wells de la jumătatea lunii martie.

Parteneri
Cuplu surpriză în showbiz. Cu cine l-a înlocuit Naomi Hedman pe Florin Ristei
Redactia.ro
Cele două fructe pe care trebuie să le pui în butoi când faci varză murată. Secretul gospodinelor din Bucovina
Click.ro
Prima reacție a Coreei de Nord după ce a fost acuzată că trimite soldați Rusiei pentru războiul din Ucraina
Digi24
ANTONIA, în cea mai SCURTĂ ținută purtată vreodată! Fanii au ÎNNEBUNIT când au văzut-o așa!
Vocea.biz
'Actorul vostru, diavolul realității mele'. Un cunoscut actor e acuzat că și-ar fi bătut soția!
Unica.ro
Oana Zăvoranu acuză că i s-a pus gând rău. Cine a vrut să o mutileze
EVZ.ro
EXCLUSIV. Raluca Pastramă îl dă în judecată pe Ibrahim, fostul soț, după ce a filmat-o în ipostaze interzise! Imaginile au ajuns și la Pepe. Reacție dură la adresa celor doi bărbați
Spynews
Lovitură de stat în Ungaria?! Pericol maxim în ţara vecină. Ce informaţii s-au aflat
Capital.ro
Delia Budeanu a trăit drama divorțului, dar și tragedia de a rămâne văduvă. Cu Radu Budeanu a trăit iubirea sublimă, până când moartea i-a despărțit
Avantaje
ALERTĂ în SUA! S-a aflat cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al AMERICII. ȘOC TOTAL
Mediaflux
Noul cuplu bombă în showbiz! Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei, și fiul Ozanei Barabancea, Andrew, au o relație! | VIDEO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Babasha se confruntă cu probleme de sănătate. Ce a pățit: „Pe partea dreaptă a feței am o hemipareză”
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro