Cum pierde Ion Țiriac mulți bani în Spania. De ce se plânge milionarul român

Cum pierde Ion Țiriac mulți bani în Spania. De ce se plânge milionarul român
Cum pierde Ion Tiriac multi bani in Spania

Deși este unul dintre cei mai mari miliardari ai României, Ion Țiriac pierde destul de mulți bani pe meleagurile spaniole. Motivul este unul cât se poate de simplu. De ce se plânge milionarul român este incredibil. 

Cum pierde Ion Țiriac mulți bani în Spania

Om de afaceri și investitor de succes, președintele Federației Române de Tenis Ion Țiriac este patronul turneului ATP de la Madrid, ale cărui costuri de organizare din acest an au fost mult mai scumpe decât în anii precedenți.

În 2020, turneul de la Madrid a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. În acest sezon, arenele sunt deschise la 50% din capacitate.

„Spre norocul nostru, Madridului îi merge mult mai bine decât Europei în general. De la ultimul oraș în Europa, a ajuns cel mai acătării din punct de vedere al numărului infectaților. Vor fi măsuri extraordinare, vor fi costuri peste costuri. Mă costă mult mai mult acum anul acesta, cu 50% din capacitate.

Socoteala e că trebuie să angajez undeva între 1500 și 2000 de oameni mai mult pentru acest turneu. Un turneu are foarte multe costuri. Nici partenerii nu prea mai plătesc tot, nu vor să plătească, pentru că nu mai sunt la fel de mulți spectatori. Dar serviciile trebuie date.”, a declarat Ion Țiriac pentru Gazeta Sporturilor.

Simona Halep se simte răsfățată la turneul de la Madrid

Numărul trei mondial al tenisului feminin a vorbit despre partida ei cu Sara Sorribes Tormo, 24 de ani, locul 46 WTA, meci care a avut un scor de 6-0, 7-5. Chiar dacă Tormo este o jucătoare locală, Simona Halep spune că se simte foarte bine de fiecare dată când participă la Madrid Open.

Românca noastră simte energia pozitivă a publicului, pe care mereu l-a avut de partea sa, în timpul seturilor care s-au desfășurat pe teren și nu numai.

„Când joc cu cineva, de la al doilea meci știu deja la ce să mă aștept și știu cum o să vină mingea. Am și vorbit cu Darren înainte de partidă, am știut cam ce trebuie să fac, însă meciul de la Roland Garros m-a ajutat mult acum pentru că știam că poate să revină în orice moment, e o mare luptătoare.

Mă bucur însă că la 5-5 am reușit să-mi fac jocul potrivit ca să câștig. Îmi pierdusem un pic concentrarea pe la 5-1, 5-2, am simțit ceva presiune, dar în rest mi-a plăcut tare mult cum s-a desfășurat partida.

Terenul Central, în primul rând, este locul meu favorit, apoi vestiarul, avem unul separat, acolo este multă liniște, ai spațiu unde să stai, să te relaxezi înainte de meci, chiar și după meciuri, când ești un pic obosit sau tensionat, ai unde să te odihnești, să-ți revii. Îmi plac condițiile de aici și îmi place că mă simt ca acasă, oamenii sunt foarte prietenoși. La Madrid mă simt răsfățată.”, a declarat Simona Halep pentru sursa citată.

Urmăriți Playtech.ro și pe