Cum petreceau Irinel Columbeanu și Cristian Țânțăreanu ajunul Crăciunului. Imagini de colecție

Cum petreceau Irinel Columbeanu și Cristian Țânțăreanu ajunul Crăciunului. Imagini de colecție
Cum petreceau Irinel Columbeanu și Cristian Țânțăreanu ajunul Crăciunului

Lumea s-a schimbat, spun versurile unei melodii de la noi. Miliardarii români nu mai își fac de cap astăzi așa cum obișnuiau cu ani în urmă, când televiziunile se țineau scai de ei pe la evenimente. Printre cei care țineau capul de afiș se aflau atunci Irinel Columbeanu și Cristian Țânțăreanu, care făceau show  în ajunul Crăciunului.

Cum petreceau Irinel Columbeanu și Cristian Țânțăreanu ajunul Crăciunului

În decembrie 2007, în curtea familiei Columbeanu era mare petrecere. Monica și Irinel chemau televiziunile să filmeze opulența. Un porc de 170 de kilograme a fost adus în curte cu o căruță, apoi oameni plătiți special pentru acest lucru s-au ocupat de asomat, pârlit, tranșat și tot ce se mai face după ce animalul este sacrificat.

Cuplul excentric mai tăiase un porc și cu o săptămână înainte, în condițiile în care în luna ianuarie avea de sărbătorit mai multe evenimente importante în familie: Monica își sărbătorea ziua de naștere pe 8 ianuarie, iar Irina împlinea un an pe 17 ianuarie. Irinel și Monica au divorțat în 2011, după cinci ani de căsnicie.

În 2013, Cristian Țânțăreanu petrecea în curtea casei sale cu porci, vițel la proțap, sarmale, o mulțime de preparate tradiționale și băuturi de toate felurile. Nu se uita la bani, nici măcar nu știa să spună cât a cheltuit pentru petrecere atunci când era întrebat. Și pentru că îi plăceau petrecerile, chema lăutari și crăciunițe îmbrăcate provocator.

Când era întrebat ce își dorește de sărbători, Țânțăreanu răspundea că vrea cât mai mult amor, iar românilor le transmitea să aibă sânge în instalație și să nu mai pună capul jos atunci când alții încearcă să îi țepuiască.

Cei doi afaceriști nu au mai afișat atâta opulență în ultimii ani și au preferat să petreacă sărbătorile de iarnă în cadru mai restrâns.