Cum petrece Andra Măruță Crăciunul în pandemie. Ce a ales vedeta să facă

Cum petrece Andra Măruță Crăciunul în pandemie. Ce a ales vedeta să facă
Andra Măruță a dezvăluit cum petrece Crăciunul

Andra Măruță consideră că sărbătorile de iarnă sunt extrem de importante, așa că nu lasă Crăciunul să treacă pe lângă ea fără a se bucura așa cum se cuvine. Artista a dezvăluit ce planuri are pentru acest an. Îndrăgita vedetă a decis să plece pentru câteva zile din Capitală.

Andra Măruță, mesaj emoționant. Ce face de Crăciun

Andra Măruță a apărut la „Visuri la cheie” și s-a bucurat nespus pentru că s-a reîntâlnit cu toți oamenii care se ocupă de respectivul proiect de succes din televiziune. Vedeta le-a dezvăluit tuturor ce a ales să facă de Crăciun. Aceasta a povestit cum petrecea sărbătorile când se afla la o vârstă fragedă.

Partenera lui Cătălin Măruță și-a amintit de neajunsurile din copilărie, însă a explicat că, deși nu avea prea multe, era fericită pentru că stătea alături de apropiații săi. Vedeta trăiește magia Crăciunul petrecut alături de familie și în acest an, aflându-se la Câmpia Turzii pentru a o ajuta pe mama ei.

„Așa cum au fost anii ăia, cu sărăcia noastră, făceau tot posibilul părinții noștri să avem ce să punem sub masă. Dar au fost cei mai frumoși ani. Stăteam sub brad, plângeam, credeam că atât trebuie să fie Crăciunul.

Simțeam mirosul de portocale dacă aveam, de cozonac. Eram toți împreună. Anul acesta o să fim toți împreună, cu frații, cu socrii, cu copiii.

Eu merg cu câteva zile înainte să o ajut pe mama la pregătiri, să facem sarmale. Și colindăm, asta facem.”, a zis Andra Măruță la Visuri la cheie.

„Cel mai fain cadou nu se poate cumpăra”

Andra Măruță provine dintr-o familie talentată, așa că nu este de mirare că vedeta se bucură nespus atunci când merge la colindat alături de rudele sale. Cântăreața le-a dezvăluit fanilor că a plecat la Câmpia Turzii și abia așteaptă să stea la povești alături de cei dragi și să gătească.

Partenera lui Cătălin Măruță a punctat că se simte ca un copil în aceste zile, așa că își dorește ca toată lumea să simtă magia Crăciunului.

„Cel mai fain cadou nu se poate cumpăra: timp cu oamenii pe care îi iubești. Azi vă transmit îmbrățișări de la Câmpia Turzii!

În program am să stau la povești cu ai mei, dar și să gătesc cu mama, până umplem casa de miros delicios de Crăciun, de cozonac, scorțișoară și portocale.

Chiar dacă sunt mamă, azi sunt un copil fericit! Și asta vă doresc și vouă!”, a transmis Andra, pe Instagram.